Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mucke su u tom sportu, care, ko nije upoznat, i ne poznaje ih, skupo bi ih platio, skidam kapu za medalje, ali one su samo maska, da se Bosnji zamazu oci.
Sad repku popunjavaju veterani iz Sirije?!
Овај проблем може ријешити само српска артиљерија...
traktor *brm* *brm*
Dok je nama Izetbegovića akobogda ubijek ćemo mi imati još novih šehida i invalida, da bi njima bilo još bolje, udobnije i ugodnije !
@Hajno Ima ti neke veze primjedbe, ali poenta je ako mu zatreba para od prodaje oružja i logistike, planuće Bosna ko kad mu je babi zatrebalo . UPUH !
Nikad necu zaboraviti suze Sabahudina Delalića nakon osvajanja OI 2012. Jeza uvijek hvata❤❤🇧🇦
ni on nece zaboraviti kako se uhljebio u kantonu
Ukinute komentare jer će početi u uvrede na račun Branitelja Bosne i Hercegovine od đikana zlih.
Počeli su već.