Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Igracina , volio sam ga gledati a nije bio ni pokvaren . Ne znam da li je ikad crveni dobio.
Ševčet je porijeklom Albanac
Kad se sjetim Lige sampiona 1998/1999 polufinale Dinamo Kiev i Bayern - Schechenko i Rebrov u napadu. Kakav tim. Ukrajinci su uvijek davali dobre igrace. A kad smo kod Chernobyla interesantno samo 2 mjeseca kasnije na Svjetskom prvenstvui u Meksiku tadasnji SSSR, sastavljen samo od Ukrajinaca, i jednog dva Rusa, gazio je sve do osmine finala, i onda nesretno ispao po Belgije. Belanov, Zavarov, Yakovenko. Kakav tim
Meni je tako stanje bilo i prije virusa, samo meni nije od virusa već od ljudi. Ljudi su opasnost. Agorafobija, poremečaj socijalne anksioznosti, depresija, shizofrenija, katatonija. Nmg izać iz kuće 10 godina.
@PrirodniDoktor ...ja ba, Katalonija, Baskija...Kolumbija...narko mafija
Otvori prozor da izadju ove gluposti