Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala ti ljudino
naravno da je onaj iz SDA Delalic bio protiv selektora
MAFIJI U OVOJ DRŽAVI NIKADA NEMA KRAJA. SRAMOTA ME ŠTO ŽIVIM OVDJE!!!
Smeće Delalić Sabahudin, dupelizac, bot
Mirza tebi svaka cast , a o drugima javnost sve zna
Doticni gospodin je pokazao ljudske kvalitete carobnim potezima nestajao escajg iz hotelskih soba Protiv irana mu igraju dva tehnicara na mrezi to nema u crtanom,zasto pljuje ne moze se citav zivot biti selektor ohani malo legendo,mogao je biti u savezu neka figura da nije pljuvao cemu to ako si gospodin i gromada kako kazu onda se ne laje po svim portalima nego se rijesi interno(ako znamo sta to znaci)😉
sa Sad botovima nista ne moze interno kao.sto.kradu do smrti oni bi i da igraju do smrti
Delalic SDA Govno
Delalic Clan Sda Stranke odma.znas kakav je Ljigavac od covjeka !
Mirza selektor gospodin za ovog uhljeba Delalića preko SDA hoće na selektorsku poziciju.
Iako se još osvajaju medalje, kvalitet reprezentacije je u padu, a pošto (srećom) nemamo veliku bazu iz koje bi crpili mlade vrhunske igrače, neminovno je da se privodi kraju ova fantastična priča o našoj sjedećoj odbojci. Hvala im na svemu, dali su sve od sebe, a lično ne bih volio da opet budemo jaki u ovom sportu.
...pa zna se sto je dobio otkaz,cilj je da se svaki spjeh u bilo kojem sportu sprijeci i u unisti,smeta cak i sjedeca odbojka...neprijatelji BiH ne spavaju.
Delalic je vec poznati smrad i supcina. Ima afera milion iza sebe. Zgadio mi se,prodana duša.Traca poznati,afera SNIMAK ITD.On nije nikome moralna vertiklala,niti on treba i smije nesto da odlucuje.Motaj kablove i noga.Treneru Vama sva podrska.
Možda bi pojedini bili igrači do kraja života , ali očito bi i ti da budeš selektor do kraja života. Ne razumijem u čemu je problem , rezultati postaju sve lošiji , već dva evropska prvenstva gubimo od Rusije , sad smo i bez finala u Tokiju ostali zbog Rusije pa mora se nešto mijenjati , za nas je sve osim finala neuspjeh , protiv Irana razumijem da je skoro nemoguće ali šta je sa Rusijom tom ?
ne kontam kako “devet uzastopnih evropskih zlata od 1999. do 2015. godine.!?!?
1999, 2001,2003,2005,2007,2009,2011,2013,2015 evo ovako
Zar nije onaj kapiten Delalic bio sa Asimom u onoj aferi. Lafo RVI, daj meni samo...nikad ovde srece..
pa taj Delalić iz SDA dno dna .. Vide li oni koliko im kalja obraz samo jedan čovjek, koji nije ništa drugo, nego smeće.
Delalic? Zasto nisam iznenadjen. Dosta ljudi koji su imali priliku poblize upoznati tog covjeka dobro znaju o kakvoj se osobi radi.
Traca opet upetljan, kakvo smece od covjeka