Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovakvi negativni komentari mogu doci samo od onih koji su Sarajevo vidjeli poslije rata i koji su se naselili u Sarajevo tokom i nakon rata.Nijedan pravi Sarajlija i Sarajka nece ovako nesto reci.Ma ni Bosanac.Trebamo biti ponosni sto smo imali takvo nesto i cuvati to.A ovim svima kvazi Sarajlijama poruka da se vrate odakle su dosli da Sarajevo opet bude sto je nekad bilo.
..dosta vise patetike..ne zivi se od sjecanaj,bilo pa proslo..Bilo je lijepo dok je trajalo..Alo,druga vremena..Ne zivi se od uspomena..Nekad bilo-sad se spominjalo..Nema vise Yuge..
aa fakat prelijepo xD mada sam pred kraj mislio da joj slomio vrat xD aghahah
Upravo na ZDF-u o istoj temi.
Kada se bilo gdje pusti novi vodovodni sistem u funkciju, prisjetimo se da smo mi imali nešto slično prije n stotina godina... Kada se bilo gdje pusti novo vozilo upravljano direktno mislima, prisjetimo se da smo i mi imali nešto slilčno prije n desetina godina... Šta imamo sada? Gdje smo sada? Gdje ćemo biti sutra? Gdje ćemo biti za 10 godina? U *p* krasnoj materinoj... Ovo prisjećanje dobrih dana postaje tako patetično...
Ja bi ovo sve zabranio! Nece se ona meni tuda gologuza klizati! ... Pipo4Ever!
Sex na ledu :)
Zaista ih niko nije nadmašio. Lijepo je bilo u Sarajevu.
TorvillA? Torvilove? Jayne Torvill?