Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja znam da bokseri inace nemaju bas neku previse izrazitu definiciju, jer moraju balansirati kilazu, te skidati kile, te nabacivati kile zbog kategorija, ali opet imaju vidljive misice, i onako vidi se da su utegnuti, ali ovaj na prvim slikama bas se vidi da marljivo trenira, nije pretrcao ni 13 metara u zadnjih 3 godine. :)
Koji svjetski sampion koja WBF, ja stvarno ne znam kako ove kvazi boxere, Peljte, Polje itd vise nije stid ovo organizovati i varati javnost. Evo link WBF http://www.worldboxingfederation.net/wbfrankings.htm gdje nema nikakvog Belje ni Mendoze. Kakav cirkus
Ovo je namjesteno,Mendoza ima 51 profi mec i 150 amaterskih.Tokom cjele borbe Mendoza je bio nezainteresovan.Onakav stil nije Mendozin,covjek je dosao sam bez svog licnog trenera sta reci vise.
Svaka čast Herceg Bosancu gospodinu dr.sc. Damiru Belji na izvanrednoj borbi i pokazanoj hercegbosanskoj hrabrosti!
bravo lave
Nije mi jasno otkud Hrvatska zastava, dokle ce te provokacije, da je bokser iz Hrvatske pa dobro, ali.....Sta da je obratno,
I Adnan Catic redovno nosi Bosansku zastavu pa ga Njemci ne pljuju zbog toga nego su ponosni na njega
Na kraju meča dali su mu hr zastavu ali nije je htjeo uzeti bez BH zastave,bio sam uz sam ring i to mogu reći iz prve ruke.Zahvalio se Bosni i svojoj Hercegovini i naravno Sarajevu zbog dobre organizacije.U domu mladih se viorila pored pjesme i zastava herceg Bosne,ali Sarajlije nisu pravile problem nego su navijali za njega.Budimo ponosni na nas grad.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nisam znao da se svakakvki dembeli sa stomacinama mogu takmiciti.
Bravo !
Tigar iz Kladnja
Kakva lakrdija,
Svaka cast, majstore! Sportisti su u bezbroj slucajeva dokazali kako su najbolji ambasadori nase domovine.
Hahahahah, cega sampion, je l' ovo kao kad su Peljti doveli lika sto je gulio krompir u unproforu u kuhinji? Dok neko ne razvali Vladimira Klicka ja ga ne cijenim kao prvaka bilo cega.
ko ovo još gleda dovedu borce iz ugande što su ih lavovi ganjali po preriji
Je ovaj Beljo iz mjesanog braka ,ako nije sto je hrvatska zastava tu?
Pa u sarajevu je...
kolumbijac je slomio saku udarajuci belju ko da u zid udara... sto bosanac moze da izdrzi to ni kamen ne moze da podnese...
Kolumbijac u TOP formi !!!