Plamen leti iz Banje Luke
708
Sarajevo danas dočekuje olimpijski Plamen mira
Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo od sad vise niko ne trci sa plamenom mira, sad iz auta koje vrijedi 150000km sam ruku izbacis. Super poruka za sportiste i sirotinju.
prava poruka omladini. Kakvi debili od politicara.
Pito me jednom Beogradanin, odakle si? Reko iz Sarajeva, a on pita iz kojeg Sarajeva? Ja fino rece iz Olimpijskog Sarajeva, ostade mu sje8ban izgled na licu. Samo je jedno sarajevo i to Olimpijsko....a oni sto su dali ime grada predgradjima i zaseosima to je njihov problem i nostalgija neka se furaju....
@hrusta To ti je Olimpijsko Sarajevo nestalo 91' samo što vi to ne želite priznati, ali to i ne morate samo nemojte nas u to uvjeravati.
Ispričavam se što sam pogodio u živac ali neke se stvari ne mogu sakriti jer pogledajte gdje su vam danas susjedi Hrvati ili Srbi , i nemojte se pravdati da su ih Krajišnik ili Boban pozvali da napuste Sarajevo jer takva floskula vam je providna.
Kad su ušli u avion bilo de je sad usiga da ne dimi dok ne sletimo pa je na izlasku ulipa
Zabavlja me ova borba između Skake i Vukovića ko će prvi ''sčapiti'' baklju.
Hladno mu bilo po ruci,htio da unese baklju u auto
ma.hebao vam.eyof i slogan eyof-a mame svima! "two cities one dream" mamu ti skaka mamu! jedno je Sarajevo, samo.jedno a to istocno novo pm itd to ne postoji!
treba ga poslati u Bihac malo da se opuste ovi u kampu...
hljeba i igara... Lagano vam ljudi pare uzimaju al nema veze plamen mira je tu hehe
Svaka cast Gradonacelnice
Samo naprijed, samo pozitivno nastavite putem kojim ste krenuli gradonacelnice.. ne osvrcite se na ove ublehase sto sve gledaju negativno. Probudimo zajedno olimpijski duh u Sarajevu, u Bosni i Hercegovini.
nek troše samo nek ne truju narod.....
Sunneti ga Ska_ka khan... tako mi svega! 😂😂😂
Skaka ne može da ne baci pogled na ćunu. Profesionalna deformacija
štafeta za siromasne hehe
dje zastava rsa? 🤣