Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trcati ce se na biciklistickoj utrci. Nek ste vi potrcali da napisete kako ste najbolji portal. Isto kao sto Verdasco igra QF RolandGarrosa a jucer ispao...itd. Ukljucite se malo u tekstove koje pisete ili prevodite i prepisujete s drugih portala dragi autori najboljeg portala u univerzumu.
samo me interesuje sto bi iko trčao u biciklistickoj utrci? :D "...Utrka će početi ispred Gradske skupštine u Istočnom Sarajevu, odakle će se trčati kroz Dobrinju..."
kako je krenulo izgleda da cemo slaviti pocetak prvog svjestskog rata......
hvala Bogu, napokon da cujemo nesto pozitivno u zadnje vrijeme..