Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa to je to, to je olimpijski duh kad stisnes zube i nadmasis sam sebe...a ne onaj nas neki 5 godina baca kuglu nije centimetra napredovao vazda 36-ti
@lobo bravo za komentar. Svaka cast. Mi smo u svakoj disciplini 36-ti. Nesto nam se hoce to mjesto :)
@lobotomija mi smo rezevrisali 36. mjesto i veoma smo ponosni :((
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ove su medalje više vrijedne... Pošalju te i kažu " Mala baci kol'ko možeš, daj sve od sebe i svi zadovoljni" ... A Mala se sa zlatom vraća, prebacila konkurenciju za skoro 1,5 metar ... SVAKA ČAST CURO. . . .!!!
Respekt, zlatna na Olimpijadi, postigla je gotovo nemoguće.
SDA je u svim sferama društva uspostavila princip podobnosti, tj. pripadnost stranci i vjeri. Taj princip je kao magnet privukao sve glupe, nesposobne, neobrazovane i pohlepne. Tako i sportista da bi dobio neku crkavicu mora biti član ili simpatizer SDA, mora kao papagaj ponavljati AKO BOG DA ili AKO ALLAH DRAGI DADNE! I tako malo po malo, kod Bošnjaka matematika i fizika postadoše manje važni od učenja rekjata. A zna se ko ne voli matematiku i fiziku...
Zna se da je lakše naučiti klanjati i napamet naučiti ponešto iz Kurana nego učiti matematiku, fiziku, hemije ili se baviti sportom. I tako, malo po malo, stigosmo do provalije u koju nas guraju glupi, nesposobni primitivni i pohlepni ološ.
šteta što nema discipline KORUPCIJA, MITO I NEPOTIZAM. Nebi Ameri bili na prvom mjestu medalja.
Ej Bosnje, imal' kaki dijamant dje?
Još jedna medalja na hrpi! Bravo Sara!
Dobra pickica uhhhh
E svaka čast i Sari i svim ostalim sportsistima Hrvatske i drugih "malih" država (malih, u poređenju s SAD, UK, Njem. Rus, Kin itd.). Redovno nova iznenađenja, koja to možda više i nisu. Bravo.
BiH moze samo da pobijedi (ako se dozvoli disciplina) u bacanju pogleda u vis :))
Uzimaju zlato kako im se ćefne,,nevjerovatno,,čestitam iskreno,,
Hrvatska u individualnim sportovima...svaka cast.
cestitke Saro od srca. tako se bori za svoj grb o drzavu
Ovi nasi od jucer da joj tene ociste!!!!!!!!!
...to nije normalno koliko Hrvatska ima vise zlata i medalja
stvarno nije, al nije normalno da ste bolji od srbije u kosarci a uvijek izgubite. ;)
@Dwekh Nawsha Znači je.beš i ovu vašu medalju? Jer je iz tamo nekog bacanja neke motke?
http://imehrvatsko.net/namepages/view/family_name/prezime-Kolak Hercegovačka krv ;)