Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dragi Salko sta ce nam bazeni kad plivamo u govnima daj malo kopna jarane da odahnemo
@be.water.my.friend Crkni bijedo, ko ti je3e ma7er.
@samozajedno to je njihova politika
Samo naprijed, dobra naša bosanska djeco.
Kod nas ni djeca vise nisu u razvoju
Jedan za vaterpolo a drugi za nako
Pa napravit ce ostalih 9 kantona bazen za sarajevo, kaosto je sve ostalo uradjeno u sarajevu...
Taman da malo protegnem perje
mjesecna karta 100km. to bi bio samo jos jedan bazen na koji ne mogu ici
@NIVEAAA mjesecna u zagrebu 40 eura, u becu 20, u berlinu 44. kod nas 50
srbija je bez premca u vaterpolu ove kvazi ekipe im nisu ni za zagrijavanje
znaci uzmi od sirotinje napravi bazen za 10x skuplju cijenu i onda ga daj provjerenom sda kadru da ga 'privatizuje'. ja sam za!
nemate vode za pice a hocete jos jedan bazen
@Juventino Ko, Srbi nemaju vode za piće? Šta će njima voda, sagnu se i podoje vola.
Vaterpolo je odličan sport i ovdje jeste u razvoju.Za nadati se da će biti malo više sluha od nadležnih i da će pomoći razvoju ovog sporta.Vama koji trenirate jedino ostaje uporan rad i trud,sretno.
Mogo bi se i on naparvit iz akciza ! A poslije jel ne treba se ni održavat . pa jestel iakd čuli da je bazen IZGORIO ? nije Zetra da mu treba protivpožarna zaštita MOJ UMETE !
zakleo sam se, u bioskopu bas, kad porastem bicu Salko....vaterpolista svaka cast, kaze vidjecemo kako ce mi se odvijati karijera na svim poljima...plivaj plivaj samo plivaj :)
gdje je voda??? i ovo ce stanovnici kasabe raznijet u kanisterima :DDDDDDD
@MetropolaHAHAHA Lahko je tebi na selu kad imaš bunar, a nama valja se zaje3avati sa višestoljetnim vodovodom i česmama. Drž' se ti šume i vjeverica, srpsko prirodno stanište.
svjetska vaterpolo sila