Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njegovim odlaskom sa scene je opao interes medija za sah.
Sretnem juče Radovana(ovdje na portalu se predstavlja kao @ZIKOrobija ).Pitam ga,Radovane krešeš dobro ženske čuo sam a on kaže nije istina on je peder.Pa onda tvoj brat kreše?A on kaže da mu je brat čisti peder i da to nije istina.Pa mu ja kažem da mahala priča da je neko iz njihove porodice veliki ženskaroš i da svaki dan neka nova treba izadje iz njuihovog stana?E to je moja sestra,kaže Radovan(@ZIKOrobija ).
ziko je usstasa
legenda.
najbolji antivirus
Zna se gdje se igra najbolji sah ;) Svaka cast Gari :)
Zanimljivo , dok su prestale napetosti RUsije i Trumpa šah je jednsotavno nestao sa scene ! Mi se na balkanu osjećamo kao ... šahovske figure. Naprijed Gari i oprosti nam one naše bijednike jude koji su te izdali, mi navijamo za tebe ! A Klix neka uzme interview od bijednika da se čuje i druga strana !
I da ne zaboravim reprezentacija SAD koju zastupaju trojica stranaca je razvalila sve ne zadnjem prvenstvu ! Bila je varijanta da Gray zaigra za njih al nije.
Jedan je Bobby Fischer...