Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I dalje ima vise odjece na sebi neg prosjecna turbo folk pjevaljka...
inca su rusi moralna okosnica svijeta
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
podero bi sebi napolitanku
Svaka čast mala. Ona će promijeniti ovaj sport. Dosta je više balerina i koreografije iz doba Dzejn Ostin. Čuj "korisnici društvenih mreža negoduju"... Pa ako njoj ne smeta da se ovako predstavi, šta balite kompleksaši za tastaturom? Ne smeta ni meni.
neka od sada klizu gole..svaka cast na skidanju, hebo umjetnost! nek ima se sta vidjeti, neka ba sisaa..
Podržavam.
Respect
Respekt? ha..ha..ha..mogla je skinuti i grudanjak, sta fali??
Bravo za ideju.
zbog cega osude ? pederi jedino osudjuju
i Vehabije
Cura je odradila ples u stilu sa pjesmom, ko zna zna... nema ovde nista lose, cura je dobra ko dobar dan, a drugo nije gola, sta treba onda reci kad odes na plazu a tamo hiljade cura u bikinijima ili bez brusa setaju..treba ih sad sve osudjivati, uvijek ima ovih dezurnih debila da nesto kritikuju..
Cura je za 10...Ovo bi samo Kavazović imao pravo osuditi, ostali tišina.... :)
i kavazovic drka na ovo :)
A mi gledamo fudbal 😁