Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Raspad sistema u Hrvatskoj, Srbija je sad za njih sila: nekad ređali medalje, sad menjaju ime i broje otkaze" – ovo je naslov srpskog portala Mondo od nekoliko dana prije pocetka europskog prvenstva, koji je vrlo kritički, pa i podcjenjivački pisao o mogućnostima Hrvatskih rukometaša na Europskom prvenstvu u Njemačkoj.
"na nivou smo najboljih", ovo je sprska parola u svakom sportu i onda uvijek dođe neko i spusti ih na zemlju. Mi smo loši u svakom sportu i to priznajemo, a dokle ćete vi biti "najbolji" a svaki put donji?
Ovo je razlika izmedju nas i komšija oni bar imaju samokritike i nisu im drugi krivi za poraz za razliku od naših luzera koji stalno nešto kukaju i traže izgovore plus aplaudiraju na poraz i neuspjeh