Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TOLIKO ME JE RAZLJUTIO OVAJ VELIKI PROPUST DA OD MUKE NECU MOCI DA ZASPIM.
@fanaticos1 glupost, zasto nebi zaspao
Ja sam uz'o dva srednja lexaurina 😂
Skontaj koliko smo bitni u svijetu...
Ja sam vam rekao da ce te biti zestoko porazeni a vi mene niste slusali. Jednostavno grupa vam je jaka, a vi ste se naoruzali optimizmom, koji ce sve vise i vise da jenjava kad se budu igrale i druge utakmice, na kraju ce da se svede na prezir prema igracima. Ne kazem ni ja da smo mi bolji u rukometu, ali treba biti realan. Eto ja sutra ocekujem poraz od Hrvatske, voleo bih da ih pobedimo, ali sam realan, mada mi Srbi mozemo da iznenadimo.
Oni se zalijecu ko bekani a nasi ih fataju umjesto da se postave I kontra faul. Druga stvar u napadu smo bili bezidejni, spori I bez brzih akcija I dodavanja I sta ocekivat Nego poraz
Administrator bosanac
Ovo se neko zayebavo
SILA SMOOO
Mozda su uzeli Yugoslovensku statistiku
@ZAGOR71tenej Nisu bila europska prvenstva u rukometu u vrijeme Jugoslavije
Po ovome mi vec osvojili 3 svjetska prvenstva
Po ovome mi vec osvojili 3 svjetska prvenstva
velesila smo jbt
Možda i ne bi bili debitanti da nije bilo njihove mafije.
mi smo izmislili rukomet.
100 % su u pravu, samo sto mi nismo pratili rukomet😆😆
😮