Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam ni za jedne ni druge ali vazda je bilo da su domacini u prednosti i ko gubi vazda se ljuti prema tome zdra'o
Po meni jedina pravo sporna situacija je ono probijanje na kraju. Ako je to presudilo utakmicu.... A sjetite se prvog poluvremena, Nijemcima se za svaki najmanji kontakt sviralo isključenje... Jel i to bilo domaćinski?
A ONA OBRANA IZ SEST METARA, KADA SU DVOJICA SVABA BLOKIRALA? PA ONIH 2 MINUTA KARACICU KAD JE DUVNJAK POPIGGZDIO?? BILO JE PAR DETALJA KOJE SU ODLUCILE TEKMU. TAMAN HINJSKI DOVOLJNO
Najmanji kontakt?? Njemci su svako isključenje zaslužili. Pa onaj Kohlabacher i Wincek su ubijali u obrani i plus kad je Pekeler s leđa ometao Stepančića da baci kontru,a ni onaj mali prdavac s krila Gretzki nije bio bezopasan,sve su to zaslužena isključenja Ali istina je da nije baš toliko loše suđenje bilo.
Zapanjujuce je koliko su ovi Hrvati glup i iskompleksiran narod da to bije normalno
Hajde ba nasli ste se vaditi na domacinu prvenstva i Francuskoj. Ko vam je kriv sto niste mogli pobijeditit velesilu Brazil
Jesu li očistili svlačionicu nakon utakmice, to im sad najbolje ide.
realno od samog starta je cervar ,a i vori na svaku odluku sudaca,kršio rukama,hvatao se za glavu i sl.zar su očekivali da će danci biti na njihovoj strani...mirza xomba je to lipo prokomentarisao..
Na žalost hrvatska nije traebala dozvoliti da Švabe čitavu utakmicu vode, imali su i +4, a moraju se kroati pomiriti s tim da će sudije uvijek ići u korist domaćina
Poslije onoliko grešaka u odbrani i napadu (pogrešna dodavanja) i poslije promašenih zicera ne bi trebalo biti ljut na sudije već na same sebe. Da je bilo tijesno bilo je,ali opravdanje za poraz se ne može tražiti u zadnjoj minuti utakmice. Osim toga Štrlek je trebao imati veću minutažu.
Kmeči, a ne spominje da su suci domaćiima 2x svirali duplo isključenje. Onda je to korektno, zar ne? Ukakili ste vi protiv Brazila, a sad vam, kofol, sudije krive.
VORI JE UPRAVU! A RUKOMET JE SMIJESAN SPORT, OVO NA NIVOU IHF-A POGOTOV. ZATO DANAS 3/4 ZEMALJSKE KUGLE KOLI KUKI ZA OVAJ SPORT
a nijemci imali po dva iskljucenja pa hrvati nisu nista napravili i onda sudija kriv
Kmeee kmeeee, Svabe nas isprasile, Brazilci ocistili pod s nama, kmee kmeee, sudije... :D Ajde, priznajte da ste popu*ili, da ste katastrofa igrali, nadigli se i potcijenili protivnike. Malo manje parajte nebo a malo vise mrezu.
Sigurno su njemci potplatili i Brazil da vas nakanta... Cim izgube neko je drugi kriv...