Učestvuje osam klubova
0
Vlade Divac otvorio turnir "Doboj 2011"
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E da mi je samo znati kakve veze ima Vlade Divac i rukomet?! I da, od tolikih klubova iz BiH, samo \"Sloga\" ucestvuje na tom turniru?! No comment...
Kakve veze on ima sa rukometom, Bosnom inace. Sljedece godine gradonacelnik Makarske otvara turnir.
kolacicu moj najdrazi . svoje komplekse lijeci negdje drugo . da ne pravite ovaj turnir ni jednog kluba izvan BIH ne bi nikad vidjeli ;) ocekujes da zavidimo nekom tamo seoskom klubu zato sto nije medju 16 najboljih u evropi ? pomiri se sa istinom, Bosna je evropski klub i tako ce i ostati ! a tvoja Sloga nek trune po dvoranama sirom BIH ;)
Doboj nikad nije bio i nece biti srpski, u njemu je stanovalo 70% bosnjaka, dok vi seljaci srbi niste sisli sa Ozrena
16.08.2011. u 19:28 Q: SA Kakve veze on ima sa rukometom, Bosnom inace. Sljedece godine gradonacelnik Makarske otvara turnir. !! A kakve veze ima Doboj sa Bosnom???? lijepo napravite sebi turnir u sarajevu pa nek Bakir ili neko drugi ga otvara i lijepo uzivajte!! a Doboj je grad rukometa bio i ostrace,tako da mozete samo i dalje da nam zavidite i gledate velikane i majstore rukometa u SRPSKOM DOBOJU ;) pozz
MOLIM NUKLEARNE SILE DA ISPROBAJU SVOJE ORUZJE NA NAMA
...NE VALJA NAM NI POZITIVA...STOKA
divac je che.ta.lj sta vam je ljudi.. uvijek bio..pogotovo za agresije
Eto sad nam ni Divac ne valja... Pa imate li vi pojma kakav je to ljudina? 10000 puta mi je draze da ga je otvorio Vlade nego bilo koji politicar iz bilo kojeg od ovih ku.r.ca.stih naroda!
vladika Kacavend otvorio turnir zeganja PRASETA (p.i.p.o) i njekove mame prasice lol mmmm HRRROKKKK
BAL;IJE NAP;USITE SE KUR;CINE
QaQa!!! Sviraj malo trubu!!!
A nigdje vijesti da je Edin Sprečo otvorio Turnir šampiona \"Gluha Bukovica 1428. po Hidžri\"?
Sto je ovaj pogan!! slican ima kinedzija iz nakog Drvengrada!!!
Zlatane volim te !
hebo bosnu sloga je sampion