Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo momcine svaka cast,pokazali ste kako se bori za BH dres.Velika pobjeda.
Kako nije, kad pogledas nasu ligu i Madjarsku, a ipak smo ih rasturili veceras, svaka cast momcima, kvalitet imamo, samo da nas opet ovi iz saveza ne sjebu k'o sto su Demirovica i njegove.
Onaj osjecaj kad na klix-u citas komentare :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Denis Serdarević BOG I BATINA,kakav golman,ko još može reći da je od mađara u jednom poluvremenu samo 5 golova primio! NAPRIJED BOSNO LJUBAVI MOJA !1
Ma bolji :P
I kad dodas tu onog malog Perica - vec imamo okosnicu tima za seniorske kvalifikacije. Peric novi Balic, a Serdarevic novi Tahirovic.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ove mlade ne bi smjeli pokvariti. Zato momci SVAKA ČAST i zbog vas je LIJEPO BITI BOSANAC I HERCEGOVAC.
Koliko košta karta za utakmice? Moglo bi i otić', ubit' dosadu :D
Karte su besplatne za grupnu fazu. Zato ---> SRIJEDA, 21h - Svi u Zetru
Napred Bosno
"Rekao sam vam već, mi smo porodica i svi ćemo za Bosnu i Hercegovinu na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to." Sta reci?! Ako ovi momci nisu zasluzili podrsku, onda stvarno ne znam... Ove momke MORAMO podrzati! Ni ja nisam isao na tekme protiv Koreje i Madjarske, zbog cega se jako jako kajem. Al' imamo svi sansu za popravni u srijedu. 21 sat, Zetra, vidimo se! :)
Ali što kaže Milanović...tri smo naroda jedna duša.....svaka generacija koja nije dozivjela rat ce biti sve bolje i sloznija...........MOMCI SVAKA CAST.....VI STE PONOS DRZAVE.............EBO NACIONALIZAM; IGRAJTE SRCEMM...........PRATIM VAS DO KRAJA ABD
свака част рукометашима БиХ! Само имам критику зашто ништа не пишете о утакмицама у Бањалуци које игра Србија и које прати по 5000 људи који 60 минута навијају и праве атмосферу и подршку репрезентацији какву ни сениори нису имали у Србији! Вјероватно зато што је навијање фер и коректно, и на сваку се химну устаје и аплаудира, па немате како написати да србочетници оргијају по Борику... Бањалука још једном показује да је град рукомета и да воли Србију!!! Живјели ;)
A jel ti to ocekujes keks svaki put kad navijanje prodje bez incidenata? To bi se valjda trebalo podrazumijevati, evo i u Sarajevu je sve proteklo u najboljem redu pa ne pravimo od toga senzaciju.
Ne pise zato sto rukometna reprezentacija BIH ne moze u toj istoj Banja Luci, u svojoj drzavi, odigrati utakmicu - zbog tih sto fino i korektno navijaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Otresosmo Madjare ko seljak slinu!
Svaka čast momcima! Samo gazite! Ali što su me Serdarević i Perić oduševili, pa šta je ono :O
Je*es Cak Norissa , kad mi sa 4 razlike pravimo veliku pobjedu .. Bravo momci
pa znaš li ti haveru, da je Čak Noris jedini uspio iznenaditi kinder jaje?:)
samo ih sto treba za A selekciju da zaigraju da se ne desi da poslije prvenstva odu igrati za Hrvatsku i Srbiju
zasto da idu u druge reprezentacije kad ova generacija momaka je trenutno bolja i od HR i od SR....(a i kurko moj vise osvajat medalje na teret talenata iz BH....sikter) :D
slazem se ja s tobom, ali mozda ne razmisljaju oni ko ti i ja, a ipak su to mladi momci lako je manipulisati njima, tako da svakako ne bi bilo na odmet da se sto prije ukljuce u A repku
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bravo Zmajici, vi ste nas ponos! Zao mi je sto veceras nisam bio u Zetri, bio sam jucer i velika je steta sto i sinoc nismo pobijedili jer smo to zasluzili, sudije su upropastile utakmicu. Svaka cast svim igracima. Drago mi je sto narod ima priliku da vidi kakav potencijal posjedujemo, kada vec ne vide oni koji bi trebali da vide i kada nam klubovi propadaju. U srijedu svi u Zetru!!!
I gdje je onaj od sinoć, sa mudrom izrekom, čim dodje neko jači isprašit će nas? E pa malo si se zajeb'o!
Eto vam Sarajlije prilike u srijedu da pokazetu tu svoju "velicinu" o kojoj non stop pricate. Da vidimo hocete nadmasiti Zenicu i Tuzlu pa napuniti tribine ( napokon ).
Serem ti se i na Tuzlu i Zenicu, vi i nemate nista drugo u zivotu nego da pratite sportska desavanja kad ste propalice
Vidjeli smo sta je bilo kad je rukometna reprezentacija igrala u Zenici protiv Rusije prije 4-5 godina. Poluprazna dvorana i smijesna atmosfera. Tuzli svaka cast, a vi zenicani ste ste bas podigli. Na Bilinom Polju ima najmanje zenicana - a atmosfera je vrhunska zbog konstrukcije stadiona. Dakle, nit je stadion pun, nit je atmosfera dobra zbog zenicana.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svaka čast momci..dokazali da nikad ne treba odustati...Razvalili Mađare ko beba zvečku. Mislili nas poderat 10-ak razlike..
:D Kosarka,Rukomet,Fudbal ma ljudi jel ovo moguce jos da imamo para gdje bi nam kraj bio :D