Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ovo je strasno ....
Kakav skup idiota. Covjek da ne povjeruje da idioti ovakvog kalibra mogu da postoje. Sijeku granu na kojoj sjede, svi odreda. Umjesto da traze najbolje rjesenje za napredak rukometa, oni se upiru ko ce vise da unisti i ovo malo sto postoji. Kakvi nepismeni idioti su se samo docepali da odlucuju o rukometu.
Vijest bi bila da ista znaju,dobro.....znaju krast
jarane de me delegiraj za utakmicu ...da mi dnevnica i putni troskovi budu bar 500 km.... i tako svake sedmice..jedno 2000 milje u dzep......bit cu ti zahvalan jako !