Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idemo i mi na pobjedu protiv Tunisa. Šta ćemo sad?! :D
.....pa pobijediti valjda:))))
Pobjeda 100%!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nevjerovatno da jedna ovako individualno kvalitetna reprezentacija poput BiH nije u stanju istrcati postenu kontru na cijelom turniru, takodje sa igracem ili cak dva vise ne koristiti taj visak na krilima vec probijati vanjskim kroz sredinu, sto rece vrli prolaznik: "Nema logike..." Veceras protiv Makedonaca su se vidjele sve nase slabosti, zao mi je sto u momentu kad se lomila utakmica nismo iskoristili prednost dva igraca vise, da se odlijepimo, siguran sam da bi Makedonci pod psiholoskim pritiskom pruzili sasvim drugaciju zavrsnicu. Sa druge strane ovi momci zasluzuju svaki respekt s'obzirom da prije par mjeseci niko nije bio spreman doci da ih gleda cak ni u krucijalnim kvalifikacionim utakmicama, poput one protiv Islanda, dakle bez obzira na ocitu neuigranost i "djecije bolesti" kapa dole ovim momcima za sve sto su pruzili do sada.
odlican komentar.....ja se vec dugo nisam nazivcirao a da ne igra hrv., a kada gledas zamjeve vidis perspektivu i jednu dobru reprezentaciju kojoj nedostaje iskustva i vise jacih meceva u kojoj su par lopti kljucni za cijelu utakmicu.nazalost puno previse izgubljenih lopti koje su na kraju otisle u korist makedonaca, steta....
razlika je u tome- znam da to nije popularno pricati, ali evo glavna razlika je npr usporedba s hrvatskim krilima (po karakteristikama). vrazali 183, ovcina 190. kada igras kontre obicno su krila niska i brza kao recimo cupic horvat ili strlek (oko 180)
idi g.... jedno veleizdajničko,bio si trener šumadije ukro nam igrača i nikada ga nisi stavio u postavu,ukro nam 6 igraća i stavio ih u tunis,da Bog da te aventador satro ispred dvorane a bh tim te ponizio sa 35 razlike
meni nije jasno odakle je ovaj Hasanefendic? Rodjen u Vojvodini, drzavljanstvo navodno hrvatsko (tako pise na wikipediji), ime i prezime bosnjacko.......
jugosloven
izgleda da si u pravu.
I ko kaže da nismo rukometna sila. Pogledajte trenerski kadar kao i rukometaše. Koliko ih je samo iz Ljubuškog otišlo u Hrvatsku reprezentaciju ?
Kebo.
idete na pobjedu protiv BiH, i kao da gleedam - Uspjet cte...
Kad sam vidio sliku, ja konto' Monty Phyton ...
A valjda je vrijeme da i mi jednu utakmicu odigramo 60 minuta kvalitetno, do sad smo stalno neke crne rupe imali :/ Gledao sam Tunis protiv Austrije veceras, isti k.rac ko i mi, kad treba da prelome , pogube se :) jedina razlika je sto igraju malo divlje kao i svi arapi, motemo mi ovo dobit, u rangu su sa nama ;)
Kod njih se bekovi kreću (za razliku od naših), kod njih bekovi skaču i šutaju (za razliku od naših), samo dječak imena Dejan zaslužuje epitet hrabrog (uz Perića koji je večeras dobio malo više minutaže nego u subotu i Karačića ali na momete).... naravno mislim na bekove. Lijeva strana su glavni dodavači, gdje je to iskustvo? Pa ljudine moje vrijeme je više da proradite. Kada ako ne sada???
Da, i golman im je strašno lud
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hello Tunisia and good bye
nije on bosanskohercegovacki strucnjak vec je on srbijanski strucnjak, frajer rodjen u Novom Sadu. Nema veze s BiH
I Baja je rođen u Bosni pa je srbijanski pjevač.. :))
ustvari nije ni srbijanski nego je hrvatski jer ima hrvatski pasos a tako se i izjasnjava :))
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
"Kako probati prekriti ćelavicu" sa Seadom Hasanefendićem
Hrvati su imali dosta poteškoča s njima, grubo igraju a imaju puno bolji tim nego što to pokazuju rezultati...treba nam i dalje dobar golman jer su nam bekovi osim solidne desne strane skroz izvan svake forme...ako zakažu golmani če nas ovi pojesti...
izbaci ce njega iz tunisa
Jose samo ziga !
kako da ne vsve sto su propustili...sada ce vratitu i pogoditi,,,moze bih,,,do drugog kruga,,,zmaj dere kada mu treaba