Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@BHF79 Hrvatska rukometna reprezentacija osvojila bronzanu medalju na Europskom prvenstvu u Poljskoj 2016., a zlatnu medalju na Mediteranskim igrama 2018. To su im najnoviji uspjesi. Prema tome, nije bila nego jeste medju vodecim u svijetu vec dvije decenije.
@politika.je A to sto je KK "Bosna" bila prvak Europe, to je bilo u onim vremenima dok lopovi nisu harali ovom zemljom. Danas, u ovoj zemlji cvjeta sqmo kriminal. Od sporta ovdje nema nista. Ne zanosite se bezveze.
Sreca je pa niste izvukli Hrvatsku! Jer Hrvatska je bila svjetski prvak u rukometu, bila je olimpijski prvak u rukometu i ima nekoliko srebrenim i bronzanih medalja na Europskim prvenstvima.
@politika.je BILA
@politika.je Bila.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ko je sretan ni u hali galadan nije
Grupa je takva da se moze reci vazno je ucestvovati
I grupa sa Spanijom je jednako teska. Norveska ce nam biti teza od Francuske. Sa Francuzima smo i prije igrali i nikada bas nisu namlatitli. Jesu nas pobjedjivali ali nisu kantali tako da inekako mozemo igrati s njima pa pokusati iznenaditi i napraviti senzaciju. Ali protiv Norveske mislim da nemamo sanse. Kako god neka je sa srecom
Bilal Šuman: da smo bogdo printer izgubili.
Znaci lagano terati hendikep na francuze i dance. Ocekujem hendikep od 7.5 pa nadalje.
@Vercingetorix a koja to reprezenentacija ne gubi sa 8+ razlike protiv francuske?
kako god ti si TITO za sve ostale koki su bili na tvom mjestu!!!!
Trener koji ima srce, dušu i inat! Samo hrabro!