Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bilal legenda na ovo okupljanje pozvao više rukometaša nego što je ukupno Marković za sve ove godine :D Samo naprijed legendo, pazite šta vam ja kažem, ovo će biti najuspješniji selektor u historiji naše reprezentacije. Ako ste gledali par intervjua znaćete o čemu pričam. Ono što je Petrović iz Želje u fudbalu to je Bilal u rukometu, nema kod njega cile mile
@u redu za panju Hamo on je bio pomoćnik u Koldingu koji je u zadnjih 20 godina jedan od najjačih svjetskih klubova! Ima sjajne temelje te uspjehe kao trener, što Marković nije imao
@Stiv Marković je krmak glavati koji je uništio našu reprezentaciju i rastjerao sve igrače koji su vrijedili . Rukometni Safet Sušić .
SRETNO
Protiv AUSTRIJE i SPANIJE......hahhhhaaaahhh bicete pojedeni!
@acti A sto je tebi bitno da komentarises moj post? Ja eto ne znam ni ko si. Zaboli me kara (nesto) za tvoje misljenje!
@acti Ovo drzava nije! Ovo je nesto sto je nametnuto zarad određenih interesa i svakako sam protiv toga. Kao proizvod iz takvog vilajeta,ništa i ne može funkcionisati kako treba. Sumnjam da i rukometaši neće nastaviti tradiciju...Uzgred ,ne navijam ja,ni za Hrvatsku,ali odem na njihove portale.
http://www.renesansnakraljevstva.com/Landing.php?ref=926
Imo sam i ja analizu pa opet padnem ja junajtedu!
Jel ikad ovako nešto radio onaj krmak glavati ? Svaka čast selektore samo tako nastavi . Ovaj će preporodit bh rukomet samo ako mu se ne budu miješali u posao i ako ga bagra ne otjera kad vide da radi dobar posao jer ovdje svako ko radi nešto dobro odma bude otjeran .
Ovaj Šuman isti Boban Rajović
Gdje Boban igra?
Sretno Šumane i tebi i BiH!!!
pisete gluposti
Daj Boze da bude puna Skenderija cisto sumnjam. Uvijek je slab odziv navijaca u Sarajevu (zalosno)
Zato je extra odaziv kad dođe Marija Šerifović .
ovaj je bio igracina u svoje vrijeme
Konacno neko ko ima glavu i rep. Plan, projekt, iskustvo, znanje. Uporediti sa, recimo, Bazdarevicem....
disciplina, rad...vidjet cemo koliko smo kvalitetni protiv dobre Austrije
idemo u skenderiju svi da napravimo dosad nevidjenu atmosferu
Tako je Bilal sretno..😎☝👍✊👊🏐🏐⛹🏃🏃🏃