Komentari (1)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
statisticka skripta
baxul, izgleda da ili rukomet nije tvoj sport ili da si suvise mlad. Sloga Doboj je uvek imala dvoranu sa tartanom ali je turnir igran po tradiciji na glatkom betonu na koji je postavljen tartan pre par godina. Sloga je bila jedini stabilan prvoligas u BiH pored Borca; finalista kupa pobednika kupova i iznad svega imala je jedan od najjacih juniorskih pogona (zato je i mogao mali grad da izdrzi ostajanje u ligi SFRJ jer je uvoz igraca bio minimalan) Pozdrav
Dosta mi je tog loptanja ko da sam ja kakva kanta...
dje ba izvidjac nije da ih gotivim al ba sto nije nije il se ovde pozivnica dobije na osnovu prijeratne slave al onda ne kontam sloga doboj nista osim onog turnira na betonu a mozda sad imaju i dvoranu a kako sad to kod nas u "lizi"(ko je ko i imamol mi uopste ligu)?
Kako sam primjetio u KK Bosni je atmosfera mnogo bolja sad kako igraju u Bileci nego kad su igrali onu GY ligu u Beogradu,Zagrebu i ostalim vrletima.
Tek kad se u Sarajevu,BL,Tuzli,Mostaru,Doboju,Prijedoru bude igrao rukomet/fudbal/kosarka pristojnog kvaliteta tek tad nek igraju te neke jugo lige. Ovako se provincija opet zanemaruje i na kraju dana cemo opet reci kako nam je BH liga seljacka.Pa jesmo li drzava?
Mogli su je nazvati jugoslovenska savezna liga,ko nekad.Ko stvoreno za jugonostalgicare.
Cuj srednjoevropska. Sta bi na ovo rekli Cesi,Madjari,Austrijanci?
vazno je da se mi druzimo... ipak smo mi jedna nacija - jugosloveni
Vazda tako treba zbog kvalitete