Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Ako this not my last match onda ja ne znam...." HAHAHAHA
Inače kod Sliškovića polagao
srpski ni srbijanski jezik ne postoje ... to sto zovu danas srpski jezik to je prepisani bosanki jezik ... rijecnik karadzica je prepisani rijecnik od muhamed heval rijecnika 200 godina ranije a gramatika je preimenovana sa "gramatika bosanskog jezika" na "gramatika srpsko-hrvatskog jezika" onda kada je austrougarska preuzela vlast. Bosanci, Bosnjani ili Bosnjaci su najstariji narod na ovim prostorima i sve sto drugi narod ovdje ima potice od Bosnjaka!
@fixklix smaras normalnu raju. prosetaj
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
boleee gigantu voli tebe tvoja zenica i tvoj celik...svako dobro ti zelim...nauci ih kako se uzimaju lopte kad protivnik krene sa centra...iza mene si se krio, da te ne primjete ;) znas li ko je?
kaže gdje mi je madam.... madam ! hahahahha
🅼🅰 🅺🅰🆃🅰🆂🆃🆁🅾🅵🅰 🅽🅴 🅶🅸🅽🅴 smijehdosuza.com/zanimljivosti/31-smijesna-slika-slikana-samo-sekund-prije-ogromne-katastrofe/ 😲😨😱😜👆👆🏻
Pričaj bre srpski da te ceo svet razume ! :)
🅼🅰 🅺🅰🆃🅰🆂🆃🆁🅾🅵🅰 🅽🅴 🅶🅸🅽🅴 smijehdosuza.com/zanimljivosti/31-smijesna-slika-slikana-samo-sekund-prije-ogromne-katastrofe/ 😲😨😱😜👆👆🏻
Nisu “nase psovke”, nego psovke iz Srbije. To je srpski jezik a mi u Bosni pricao Bosanskim jezikom.
aj tinks, rezultat is open
E jest im objasnio svaka mu cast
Dobar
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
"Ako dis not maj last meč onda ne znam..." Znači Bože! Jest da je đikan al umro sam od smijeha!!!
Tišina muđikane!
Hahahaha :D
I jesu dobili tekmu?