Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bacit ću 100 km na njih hladno protiv katara i uzet 80 km,prejaki su,neznam što se žale poljaci cijelu utakmicu ih katar vodio
Francuzi pomijeraju granice u rukometu, dok svi stagniraju ili idu dole oni konstanto idu gore, igraju savrsenu odbranu 6-0 bez mnogo oscilacija, a i kada padnu ne daju protivniku da se odlijepi ili priblizi, jednostavno im niko nista ne moze sa ovakvom igrom i iz razloga sto je Spanija posle njih najbolja, a imali su vrlo malo lakih golova. Omeyer je prica za sebe, al opet je za pola njegovih odbrana zasluzna igra u odbrani Francuske druga polovina su njegove, tako to ide, kad imas odbranu onda nije teko ni biti golman. Elem, dok ovako igraju neka pobijedjuju, zasluzuju sve trofeje.
ovi francuzi pravi medvjedi,čovječe,ljudi su gromade,ko stijene..... strašni su
I pored toga sto Francuzi igraju besprijekoran najbolji rukomet ne bih smio na njih tipovat protiv patriota
Na kraju je zanimljivija utakmica za 5. mjesto (HRVATSKA-DANSKA), nego finale...
Pa da. HR će biti s Golužom (možda) 5. , a bez njega , vjerojatno 2. Eto , šta ti je loš stalni igrač.
Zasluzeno. Nisu normalni ljudi
Francuzi iznova i iznova dokazuju neke stvari u rukometu. Besprijekorno prvo poluvrijeme i drugo poluvrijeme sa pola snage, bez Abaloa. Omeyer najbolji golman svijeta i u 39. godini. Perfektno.
po meni jedan od najvećih golmana u historiji uz Šterbika
Omejer zvani hobotnica. Covjek sve kupi rukicama i nogicama. Sto je stariji to je bolji.
Nešto poput vina :) Gigant čo'ek