Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gdje su sada one golisave sisulje sto se skidaju, kao na fudbalu :) da i mi sta uzivo vidimo (spektakl) :)
Nisi čuo za nova pravila, vjerovatno se jadnice boje šerijatske policije a sigurno bi se skinule, ko im može garantovati da ih neće neko isprebijati samo zato što iskazuje svoju slobodu u neslobodnom gradu.
@zvornikcity Trebali su igrati u Zvorniku??!! haha. Tamo su isto bradonje ali oni recimo vole da kolju i pale nedužne ljude, za razliku od bradonja u Sarajevu koji ruže curice za golotinju. Pa proberi.
KURJE OKICE nije ti sarajevo tvoja zabit na planini pa da napada goste a hrvatima svaka čast na igri i borbi jel ipak oni će se boriti za 3 mjesto a mi za trinaesto
bravo za spaniju...samo ne znam kako se niko nije nasao na nasuta ove ustase sto su dosle u zetru da navijaju za hrvatsku...
pa kurije,cekali smo tebe,al tebe nema
smrt komsijama...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nekako mi milo sto kockasti izgubise!