Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tako to rade u normalnim zemljama.
Da je kod nas selektor, mogao bi izjaviti da nismo imali sreće, da su nas zayebale sudije i sav pritisak javnosti bi spao...još bi bio heroj, nema veze što bi bio zadnji, a ne šesti...
Jedan skutor manje u Hrvatskoj :)
A jbg najlosije plasirana repka od 2001 na svj prv. I ja mislim da mu je vrijeme da ode....
Želite izlaz iz financijske krize i živjeti uz pomoć kladionice? Godišnja zarada 20.000 eura bez dojava! Posjetite i uvjerite se kako zaraditi na pošten način bez praznih obećanja i bez prevara: WWW.ZICEROLO.BLOGSPOT.COM WWW.ZICEROLO.BLOGSPOT.COM WWW.ZICEROLO.BLOGSPOT.COM Napokon pošteni kladioničari koji su ovdje samo da pomognu ljudima da zarade nešto novaca u ova vremena.
Kod nas ništa. Glavno je da smo mi otišli na zajebanciju u Katar. Svako svjetsko pripreme nam prođu u glupiranju i vašaru praćeno sloganom "Uspjeh je što smo došli dovde".
ma nemate vi kvalitet kao prije, prolazak na OI vam je plafon
Kod nas se srode sa selektorom ko ja s golfom II 1,3 popi kisu, a trecom ne moze meda uzbrdo i djaba, opet se ne mogu rastat s njim je
Bas mi nesto drag, Je*o mater svoojuuu:)
...većina te "javnosti" nije u stanju podnijeti ni p od pritiska...
Lino vrati se, skuvala san ti paštašutu.
napokon jedan njegov dobar potez.
Osta Goluza gole gusce. Davno je trebalo tako!!