Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vardar na hrvatski pogon...
Svaka čast...čestitke hrabrim makedoncima.
Bravo !!
Hrvatska rukometna škola,trener,igrači,taktika, sve.
bravo.
Ovo je dokaz kao i u nas u drzavi da ljudi bolje rade bez plata
Al bi svi oni dali sve da imaju dzeku !!! Najboljeg sportistu sa balkana svih vremena
Sve cestitke makedoncima, od sveg srca, Bravoooooooooo
MujoFikrete: Ti pojma nemaš ni o čemu a ponajmanje o istoriji/historiji/povijesti na prostorima Balkana. Zašto ,pa zato što slušaš samo ''megafone' svojih vođa, nacional-šovinističkih akademija i istoričara. Pročitaj ponešto izvan svoga ''atara'' bez obzira što se najbolje osječaš u svome toru koji smrdi ali na tvoj lako prepoznatljiv vonj ,šovinistički smradu.
Cestitke Vardaru...
Džaba švabama pare i mediji... Nema ih nigdje... Sakam te vardar
Treba reci realno, da se tice drzave Makedonije Vardar bi bio obican klub, ozivio ih je onaj Rus koji je dosao i upumpao par miliona, pa tako i napravio neki hotel Rusija/Moskva tako se nesto zove, e sada cemo da vidimo stvarno sta ce Makedonija da uradi, posto ovaj Rus odlazi i ostaju bez novca, ali posto je mentalitet Makedonaca isti kao i ostali stoke na Balkanu tesko da ce da opstanu.
@Pas123 taj rus je bio paravan bivšem premijeru da pere ukradene pare. sad kad je bivši premijer pobjegao u mađarsku i rus ostao bez prihoda dolazi kraj priče vardara.
Svi nekakve turnire osvajaju, samo mi u Bosni i Hercegovini osvajamo titule velikih patriota. Nigdje na svijetu nema toliko velikih patriota kao sto su Bosnjaci, Hrvati i Srbi!
Sjeverne Makedonije
kod nas asmo sjedeca odbojka nije unistena i to zato sto tu nisu neke pare, ovo sve ostalo unisteno i pokradeno