Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Onima što ne pozanju sarajevski rukomet . Briješće je još prije 30 ili 40 godina bilo jedna mala ali stimulativna sredina za djecu i mlade koji su voljeli rukomet. Zahvaljujući grupi zaljubljenika u rukomet, trenera amatera, doduše na periferiji Sarajeva . ali i djeca sa periferije vole i igraju rukomet već desetinama godina.
Nikad čuo za ovaj klub, gdje se takmiče
Ti dečko pojma nemaš o sarajevskom rukometu . Briješće je još prije 30 ili 40 godina bilo jedna mala ali stimulativna sredina za djecu i mlade koji su voljeli rukomet. Zahvaljujući grupi zaljubljenika u rukomet, trenera amatera, doduše na periferiji Sarajeva . ali i djeca sa periferije vole i igraju rukomet već desetinama godina. Što se mene tiče ja sam rođen 200 m od FIS-a i tamo sam poćeo i kasnije igra rukomet dosta puta i sa RK Briješće.