Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Suman bravo momci...znamo mi ko je zasluzan...
Duše drage, nisu pozvani na proslavu plasmana...niste ni zaslužili, goFna!
Neka rukometni savez ide za govedima,jer su zato ti čobani samo kvalifikovani.
Evo samo neka gospodin iz UO RSBiH, kaze kako su otisli u Cesku i kako se vratili, cisto me interesuje???
Zasluga je samo trenera Sumana i ekipe, nicija vise!!
Nepoznati ljudi? Za ovog multikulti turkobugarogurafeta iz UO niam ni čuo dok juće nije pružio psetosavsku jezićinu. Ima li turaka da kupe harač?
@Hogar Slažem se da je srbin mnogo pragmatičniji naziv od turkobugarogurafeta
ma bjez te b da se nije povecao broj ucesnika nikad se ne bi plasirali,, vise od pola kontinenta ucestvuje na prvenstvu pa samo drzave gde je rukomet 5 sport po vaznosti nisu se plasirale.. koji kurcev uspkeh
Danska osvoji EP u fudbalu 1992 a nisu se ni kvalifikovali. Uspjeh nego sta,pogotovo kad znas kakvo je stanje u drzavi.
Uspjeh i to kakav. Kad razmislis koliko Bosanaca pravoslavne i katolicke vjere zele da budu Srbin iz Srbije i Hrvat iz Hrvatske, onda je ovo uspjeh do neba. Najzalosnije je sto domaci politicari kao Dodik i Covic rade protiv drzave, a niko da ih za izdaju kazni. Idite u PM stoko jedna retardirana. ZIVJELA BOSNA I HERZEGOVINA, ZIVJELI NASI ZLATNI LJILJANI bez obzira na jebene vjere koje samo zlo i smrt donose!!!!
Prce, Nikola Prce 38 godina!
Da imate imalo mozga nebi se javljali uopšte.Od samog početka vašeg rada u rukometnom savezu unijeli ste politiku u isti. Zato gospodo iz rs genocidne vaš posao smo uvidjeli. No nije vam pošlo za rukom da uništite savez.Zato se dobro pazite u budućnosti od genocidaša.
Dzaba krecite. Niste naveli ko je kriv za printer?
izašli mišOvi iz rupa
Ovo meni sve lici da su pojedinci u RS BIH dosli stelom koji veze nemaju ni o sportu a ponsjmanje u rukometu.Zna se ko je zasluzio a ko nije.
Kako su samo ludi likovi, znaci milion problema su oni napravili, Suman sa igracima prodje na evropskom i onda sebi pripisuju uspjeh. Znaci ne mogu da vjerujem, iskreno...
vela havle
Ma mi Slaveni smo najveća govna... Nesto malo uspijemo umjesto da to bude uspjeh naroda u BiH, ovi se svađaju ko će sebi pripisati uspjeh.