Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasmetala istina savezu...
Prozivanje sudija lopovima je nešto najnormalnije na našim terenima, pogotovo jer je to u većini slučajeva istina. I sad našli nekoga da kažnjavaju.... Pa na stadionima (osim Mostara i BL) je sasvim normalno postalo da se uzvikuje Vico lopove, jel ih sad treba sve kazniti?
Željinim stopama postalo trend.
Ovdje navijaci skupljaju pare za klubove u bankrotu, joj tuge i lopovluka dotakli smo dno dna u ovoj ''drzavi'' po svakom aspektu.
Kao prvo, RK Krivaja nije u bankrotu. Zapravo, ovaj rukometni klub je jedan od rijetkih sportskih kolektiva koji redovno i bez kašnjenja isplaćuje sve svoje obaveze prema igračima. Drugo, navijači skupljaju za kaznu kao znak protesta zbog gušenja istine, čak će se pretplatiti na još jednu kaznu a da mogu reći istinu....
@goouser1641 Allah dž.š. ti dao svako dobro brate.