Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoćemo izvještaj sa ove utakmice, očekuje se 5.000 gledalaca, što je sigurno raritet u dvoranskim sportovima na čitavom Balkanu.
Fiziku ima, daje golove, mlad i eizbrusen. Mi smo svakako u grupi sa Francuskom i Norveskoj, a dvije ekipe idu dalje = zovi ga.
Bravooo... Puno srece 💪🏼🇧🇦🔴
Zovi ga na euro bilale bolje i on nego didovi do 40g
sta moze brusit u bugojnu..ali hajde neka je sa srecom
Zdrav momak. Malo je ovakvih sa 19 godina... mislim na razmisljanje ... sretno i da imamo ovakvih mnogo, pa da budemo redovni na EP a i na SP...
Jako skroman i pošten momak. Desetak puta sam bio na utakmicama Krivaje i vidio da je pravi igrač za reprezentaciju, Tu je i Adin Faljić koji je pozvan u reprezentaciju, ali još uvijek igra za Krivaju. Siguran sam da će za 2-3 godine igrat u jakom evropskom klubu.
Znas li zasto momak trenira u opremi danskog rukometnog klubs Skjern?