Komentari (395)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kompletan savez treba da da ostavku. sta baho kaze hahahahaha
Apsurdistan. Sta ocekivati...
baho je pitarski debbilko sta on zna
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Majku vam ebem lopovsku, niste mogli na terenu pa ovsko idete
Ko nam je kriv sami smo sebe zaebali.
Nisu oni lopovi, nego je kod nas previse budala. A propisi su uvijek bili da se postuju. Osim kod nas, naravno. Kod nas su propisi da se izbjegavaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Baha the INSIDER !
Platili ovom nasem "potpisivacu" da samo sarne, bilo unaprijed odredeno. Nadati se da ce uvaziti nasu zalbu.
Zao mi onog momka rukometasa sto mu onaj gledatelj jeba mater onu hercegovacku.
Eto vam ga sad
Pozdrav Bosno , moze se griješiti ali greške koje mogu ISTORIJU da promjene nesmiju se desiti.Kazne pa čak i zatvor počiniocu.
Po komentarima trebo je delegat utakmice prazan papir dati bez ijednog prijavljenog igraca dati i on bi bio potpisan od strane naseg delegata......
Eto Gordane sad ce te ona mala crvenokosa sa FACE TV pozvati sebi u emisiju da se malo odmjeravate. Ti da vodis savez, ne mozes djevojku na veceru odvest a guta te pogledom......
Greska je tu isto kao i priznanje delegata da je on kriv. EHF mafija. Slovenci nisu izbaceni s Eura kada je trener rekao kako rukomet vode idioti. Bojkot.
Samo mi nije jasno zasto se dozvoli pocetak utakmice ako papiri nisu OK ?! Stoji da su i nasi krivi i sve, ali pustis da se utakmica odigra i onda kazes Eh nije OK, jedan igrac nije mogao da igra.. Znaci mogao sam i ja uci i igrati a niko ne bi nista rekao ?
Ime osobe u savezu/reprezentaciji koja je potpisala spisak nam treba? I dozivotno zabraniti bavljenje sportskim radim.
Ebote ,zamisli da je delegat bio iz PC, Kakvi bi tada komentari bili
Definitivno NEPRAVDA. Bih je mali savez ispred jedne švicarske. Kazna je trebala biti novčana ili neka druga..... Imam osjećaj da je ovdje lobiranje bilo bitno. Tu savez BIH nije imao šanse. Ja mislim da HR nebi izbacili....
Bas smo se iznenadili odlukom u korist Svicarske.Trebali smo im odmah reci,ne trebate zasjedati i kao nesto odlucivati.Evo mi ustupamo mjesto nase i dobro.Navikli smo mi na to. Neka se Svicarska zapita koliko su stvarno zasluzili da idu.
Blago vama sto pljujete jer sigurno ne znate kako je te spiskove i regulacije iz godine u godinu sve teze skontati em sto je greska bila u slucaju samo jednog igraca sljedece godine mozda bude i bez greske
Svaka škola se plaća