Bolji od Španije za 3. mjesto
0
Rukometašima Hrvatske evropska bronza
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cestitke Hrvatima, iako znam da ste vjerovatno jos uvijek razocarani zbog...onoga. Znate da imate jaku ekipu kad vam je \"neuspjeh\" biti treci u Evropi;)
Cestitam susjedima
HILMO LEGENDO NASMIJA ME DO SUZA
utece medjedja,... utece!
Ljudi a skim je igrala naša Bosna na tom evropskom niđe ne piše nek mi neko kaže
TOPLI POZDRAV HRVATIMA IZ SARAJEVA !!! ZASLUZILI STE VISE AL\' I 3 MJESTO JE DOBRO :D
CESTITKE KOMSIJAMA MADA SU ZASLUZILI FINALE
Za sve ove koji misle da smo mi Bosnjaci losi u sportu evo nekoliko danasnjih uspjeha: Bacanje kugle: Kemal Mešić ispunio B - normu za Olimpijske igre Tenis: Mirza Bašić u drugom kolu kvalifikacija ATP turnira u Zagrebu Tenis: Delić u finalu dubla na ATP Challengeru u Honoululuu Streljaštvo: Nepoznati Bošnjak upucao psa-lutalicu na Dobrinji Fudbal: Pjanić odigrao 75 minuta za Romu Prema tome, poklopite se usima koji lazete da smo slabi u sportu
Ne kontaš mi njih ne mrzimo, mrzimo samo vas genocidaše sa obije strane. Pa to nisu vaše reprezentacije to je isto kao da ja navijam za Tursku za koju me boli tuki . Kontate li retadi ?
Nije sramota biti treći u Evropi, pogotovo sa onako glupim trenerom. Da je bio Lino Červar, prošetali bi do zlata, toliko su igrački kvalitetniji.
cvijece,cvijece kupite cvijece heheheheeheh
SRRBIJA ZLATO U VATERPOLU !!!! BRAVO MOMCI !! SRBIJAAA !
Sve se danas urotilo protiv nasih 24 posto rukometasi Spanije zijan Nadal zijan vaterpolisti Crne Gore zijan ako jos zijane rukometasi Danske odoh se raznijet eksplozivom
Druze koga boli ona stvar koga ti volis teletino ili ne volis. Rijec je o sportu. Cestitke Hrvatima.
Bravo momci svaka cast....i opet protiv sudaca. Ono nema vise smisla...u rukometu se treba sto se tice sudjenja i duzine trajanja napada pod hitno nesto poduzeti...jer ovo postaje smijesno.
MI HRVATI
Ne volim vas, niti ću ikad, ali, čestitam. Trebalo je dotle doći, trebalo je to osvojiti. Čestitam i nadam se da ćete u budućnosti biti bolji susjedi.