Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dnevnica dvajspet marki
@ArMen plus topli obrok
@ArMen plus njihova hrana
Ovo je nama vijest?! Da neko ko je radio mu je isplacena dnevnica?! Jel moguce da smo svi skupa toliko glupi da neko misli da treba napisati ovo uopste?! U ovoj zemlji je vijest da je nekome isplacena dnevnica za rad?! FUJ!
@KLIX.ba Zašto banujete ljude ako se lično vama ne sviđaju komentari? Šta je dotični tačno rekao što vas je uvrijedilo. Mene ste isto jednom banovali ni dan danas mi nije jasno zašto. Nikad nikoga nisam uvrijedio!
sdf fads fasd fasd
fadsf fdsfdsa
adfdasfdas
hahaha
hahahaahga
Napravite im i doček za ispadanje u grupi 😂😂😂
kolika god je dnevnica, zaslužili su je. europa je čula i za igrače naše reprezentacije koji nisu igrali, niti bili na spisku, i o njima zna više nego o dini "pečatu"
Uz minimalne finansijke uslove i uz pomoć sponzora, naši reprezentetivci odu, po prvi put, na Evropsko prvenstvo. Na istom tom Evropskom prvenstvu, igraju protiv 3 reprezentacije koje su po preduslovima i kvalitetama, daleko iznad naše, i ne obrukaju nas. Istina, izgube sve 3 utakmice grupne faze, ali odigraju sasvim dobro sva 3 susreta. Zamislite da su ovi momci imali bolje uslove, pa možda bi sada igrali i u knock-out fazi.
Jel ista satnica Prci i Toromanovicu??
Ne ponižavajte ljude Mirvade i ostala bagro!
Puno je. Cigani jedni
3 x 60 min = 180 min ~ jedva pola dnevnice
@strongx jel te stid napisati to klosaru jedan
Bit ce premije momci petica cevapa il kila jabuka...
Treba se korektno oprosttiti od Lasse Boesena.. Danac je ljudski odradio i pomogao.
Super