Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izasli su u susret nasoj reprezentaciji, prijateljski i korektno od njih. Zato cestitam im na ovome sto su postigli, gubiti 6 razlike i vratiti se u utakmici je veliki uspjeh.
Još samo da večeras pobijedimo Grčku za ulazak u polufinale EP-a u vaterpolu i ja zadovoljan 😌
Svaka cast susjedi!
Mi MOSTARCI SMO NAJBOLJI Srecno protiv male ekipe NORVERSKE Navijac SLOVENIJE
Bravo susjedi
u svakom sportu pobjednike prave sudije
Sad ce doc Kolinda da ih pozdravi :)
kso sto sam vec i piso, prvi ozbiljniji protivnik,,, ima Norvezani oderu COWboye ladno
@eddie.gunner ha ha opet ni španija nije neki protivnik al si puko ko kokica ha ha
7 igraca iz RBiH.
@Mahnituovfan Mozda covjek misli na one JNA rezerviste sto su zapomagali i pricali kako imaju zenu i djecu i molili za milost u Logoru Lora ili Dretelju
ovog puta na poluvremenu je lino rekao "ne zelim pobjedu" Españaaaa ole
Ko je veci Hrvat, ovi iz Zagreba ili ovi sa Listice?
Ispravio sam se na kraju posta, ovi dole i nisu Hrvati, to su bosanski katolici. Ne znam kako se mogu svrstavati u Hrvatsku, kad nikakvih dodirnih tacaka nemaju. Nesto kao ovi iz bh. manjeg entiteta sa Srbijom.
sudije upropaste svaki sport pogotovo kad je spanija u pitanju a mi sa ovih prostora tek vidimo tada koliko smo mali i koliko nas sve mrze bez obzira na vjersku pripadnost