Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos iz vrijemna ex YU SR Slovenija konstantno (pametno-racionalno) ulaze u sport: od rukometa, nogometa, kosarke, skijaskih d...do borilackih sportova. Za ilustraciju Kolinska Slovan je sredinom 70tih predvodjena bracom Bojovic igrala Euro finale. Celje-PLasko je konstantno u Euro vrhu a 2004 sampion. Nazalost nasi BiH timovi prvenstveno RK Borac 70-tih Euro finalist sa Radzenovicem, Karalicem, Arslanagicem...trenurno nije taj nivo. Bice bolje aBda....nadati se.
Čuda se svima desavaju osim nama,stagniramo kao ni jedno društvo kako u regiji a da o evropi i ne pričamo
Koji su igrači igrali to jeste nisu za Dansku Hansen Gidsel Pyklyk skoro pa tri najbolja svjetska igrača..Tu informaciju preskocili
bravo Slovenci
Mali ali jebitacni Slovenci. Ljudi pametno ulazu tako da rezultati ne mogu zakazati. Svaka cast. Susta suprotnost od nas.
GOLEMOOO
I haj mi sad recite kako je moguce da su nasi baletani u kvalifikacijama pobijedili ovakvu Sloveniju pa i Crnu Goru , a onda odjedanput totalno amaterska ekipa koju ,a ma bas svi pune sa po 15,20 razlike. Toliki pad nije realan . Realne su samo dvije opcije ili su nam pustili u kvalifikacijama ili se vidi iz aviona da tu nesto smrdi.
Ma smrdi...nikad vise x tekmi nije bilo
Svi naprijed mi nazad... osudjeno da budemo hopa u svemu
Ovo je veliki uspjeh Slovenijan biti 5 ili 6 je zaista nevjerovatan uspjeh za takvu malu drzavu!