Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A nasi, dok smo se jos nadali da idemo u baraz, govorili dobro je, izvukli smo jednog od laksih protivnika.
pitanje je bil nas napenalili 15 il 20 razlike :D
@DosoDaSeSalimo 15 u Tuzli, 20 u Oslu
Vidi se ko su majstori rukometa. Bravo skandinavci
@HB_ponosna E bas si mu odlicno odgovorio. Taj zna samo da mrzi, bez ikakve perspektive u zivotu. Nevidi dalje od svog nosa.
Hrvati ce pomest Švede za peto mjesto. Bit će dobra utakmica ...snijeg, topli stančić, kokice, kikiriki...šteta za poraz protiv Brazila ali Hrvati su danas bolji i od Francuza, njemaca, španjolaca..li la sa dancima i norvezanima...
Bravoo našii
Strasnu vanjsku liniju ima Norveska. Nevjerovatno gotivna ekipa.
Ne znam u sta si ti gledao. 90% akcija je islo od igraca broj 5. Sagosena koji je fenomenalan, a zavrsavalo na pivotu koji se proslavio.
Jaki vikinzi.
Sagosen sila od rukometasa!
Odlična utakmica, Norveška zasluženo ide u finale
Skandinavci majstori rukometa , pozz ;)
Danas je pobjedio brži, lepršaviji i definitivno atraktivniji rukomet
Ma nije ni bitno, samo nek su izbacili ujke....
Hahahahahaha tipicni predstavnik osmanlijskog otpada :D ......
Nesto supacko kao ovaj 31. po redu gol Danske nisam vidio od prevare Chelsea-Barca :D
sta kaze klix rezultat je 30-25.. nisu odgledali do kraja tekmu, pozurili da objave clanak.. medjutim, ne cudi me vise nista