Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Orban VS Milanovic Pobjednici odose,porazeni ustase i odose
Nemoj da i vi ustanete. Jer kad mi ustanemo, ostanu imena ulica u Sarajevu čudna i vi ih ne mijenjate.
ova hrvatska presmijesna, pobijedili spance koji su ovaj euro jos losiji i misle prvaci hahahhaha
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nakon pobjede protiv Spanije vidio sam hrvate u finalu. Mi nemamo pravo nikoga da kritikujemo, jer mi smo najlosija reprezentacija na ovom prvenstvu. Hrvati makar imaju potencijal za dalje.
Steta ne igra Balic on je u rukometu bio ko Ronaldinjo u fudbalu
Mahnuše ćao muškom rukometu, definitivno. Nema više medalja. Najmanje zemlje Hrvatska i Island na začelju tabele, logično, ali i pomalo tužno.
Komsije je. o rukomet ragbi.
O, kako je lepo biti glup Kako je lepo biti glup Bolje mozak sakrivati Pa ćutati i plivati Kako je lepo biti glup!
Bravo Madjari
Kako.koja zima ovk sve gori, iduće neće se ni plasirat :)
Ispade Hercegovina...pa pola reprezentacije mjesto rođenja Ljubuški i Mostar i onda kako Bosna nema uspjeha u sportu. Pa kako da imamo nema nas mi milion.
Briga me
Čestitke bratskoj Mađarskoj. :)
E jesam se isikiro…
Ne znam kako cu zaspati 🙄🤣
kako su ostali bez šanse ako imaju još dvije utakmce jesu teoretske al ima još sanse.
Prošlo je njihovo zlatno doba: kako u rukometu i vaterpolu, tako i u fudbalu, zajedno sa ostarjelim i sve nemoćnijim Modrićem. Euro će to dobro pokazati.
Sama tvoja potreba da bez razloga mrziš jednog Modrića dovoljno govori o tebi. Inače nisam Hrvat, ali Hrvatska je na zadnjem svjetskom u fudbalu, koje nije bilo tako davno, bila treća i uzela bronzu, a na evropskom u vaterpolu je upravo uzela srebro. Tačno je jedino da malo krizira rukomet, u smislu da je teško sada za Hrvatsku do medalje. Međutim BiH u sportu je gora i od Makedonije, a Crna Gora je ekstra dimenzija u sportu naspram BiH.
Mi smo uvjereni kako ostale zemlje ne napreduju u sportu. Uostalom pogledajte koliko se ulaze u sport drugdje a koliko kod nas mozda realno ne zasluzujemo bolji rang nego kakav danas imamo
ovu smijesnu hrvatsku bi pobjedila i bih 100%
Jadan ne bio nas je Gruzija sravnala 😂
Sudije su pobijedile a ne Madjarska,strasno,kako cu ici kuci bez medalje koju sam obecao supruzi
Odi kod ljubavnice kad kod zene nisi medu prva tri