Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne treba im se smijati. Nas u ovom sportu nema ni na mapi. Toliko.
Ima nas samo smo podmladili ekipu i necemo se vjerovatno plasirati na EP. Ali na sljedecem Sp bi mogli. Nismo mi bez veze bili 2 puta na Euru i jednom na Sp. Nikada nemoj sam sebe podcjenivati.
TRENER Hrvatske ,jedostavno nema autoritet. A Hrvatska nije više ono sto je bila. Na žalost,nista od cetvrt finala.
Ovi islamđani sto pljuju po svemu sto nije iz vartinstana a drzava na baterije se nigdje ne natjece nit imaju a to sto igrači iz BIH odu u Hr. Ili Srb pametni bolji uvijeti i nisu ugrozi od islamđana
Hrvatska je u smjeni generacije i ja vjerujem da ce proci grupu ali dalje ne mogu Danci ih cekaju.
Kad bi se tako koristila rijec debakl, onda bi bilo pobjeda, nerijeseno i debakl. Hrvatska je izgubila, porazena je. Debakl bi bio da ne prodje dalje. Npr., Njemacka je na u kataru dozivjela debakl.
Jahci kamila potukose kauboje. Bilo je vrijeme. Ceka se izjava zoke milanovica. Samo dok udahne bijeli prah eto ga.
Selektoru, izborniku Horvatu jel i ovo za branitelje.?! Objasnjenje, sjecam se poslije utakmice protiv Srbije u Madjarskoj, narečeni ko iz topa ovo je za branitelje... Zato me nije ni cudilo ovo iz Katara sto je bilo..
Ma bahato podcjenjivanje..Prevara od ekipe.
Sad će Milanović reći da ovi muslemani nisu stavili parfem i da se utakmica ne broji
Nemaju više svjetske klase igrače kao nekada Saračević ili Balić, sad su realno samo prosječna ekipa kojo je vrh doći u top 10.
Ja bih se žalio. Egipćani su pokazali želju za majorizacijom, a ni golman im nije bio konstitutivan.
Hrvatska je nekad bila rukometna velesila, ali ne živi se na staroj slavi
I danas je velesila realno. Egipat je najbolja ekipa Afrike, poraz jeste visok ali Hrvatska ce opet vjerovatno daleko dogurati. Fali tu dosta igraca cini mi se ali i dalje su oni dobri.
Hrvatskoj fali 7-8 igrača, sve bitniji od bitnijeg. Ma lijevom vanjskom sve trojica šutera (Mamić, Lučin, Jaganjac), na golu Šego, na pivotu Marić, na krilima Štrlek, Čupić i Mandić koji igra i prednjeg u odbrani... Tako da ova ekipa nema šta tražiti. Ali za godinu ili dvije su domaćini i ako budu svi zdravi, jedni od kandidata za zlato opet.
Sta je sa Alilovica? Ostao kod kuce da cuva zenine sise?
Bio u egiptu vise puta sa porodicom na odmoru kad kazes da si bosanac odma te nazivaju bratom ostatak odmora, zato jebiga drago mi je radi 102 miliona brace i sestara u egiptu sto su pobjedili.
Ovaj trener Hrvatske veze s rukometom nema