Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prijenos jedva da je bio... Ulaznice bile besplatne, a dvorana bila daleko od punog... Kad je kakva pucnjava ili kad neki sarajevski klub doživi debakl u Evropi bude preko kompletnog ekrana udarna vijest, a evo ovdje jedva nađoh... SEHA liga, ako uopće znate šta je to, nema stranicu već su na weeblyju... Vijest objavljena desetak minuta, niko ne komentariše... Na šta je rukomet ovdje spao - koliko sam samo primjer nabrojao za vrlo kratko vrijeme, još kad bih se zamislio!
Smrdis na vlaha
Predložit tebe treba da staneš na go a nema odbrane šta može jedan golman odbraniti kad je na streljani, odbrana kao da ima dva čovjeka.
pa ljudi moji,ja da sam stao na onaj gol mene bi lopta vise puta \"pogodila\",nego sto su ona dva golmana imala odbrana,ocam\' ba
izgubili su jer je Karacic povrijedjen 100%. Tak momak je prosle godine donio sve vazne pobjede za Bosnu, sad ga nema i ne znam do kad. Nazalost radi se o jednom ili dva vrhunska igrača, ostalo je debeli prosjek ili ispod!
pa normalno je da su poraženi, nije se igro sjedeći rukomet.
moramo biti realni i reci da su u Bosni \"polovni igraci\" uvezeni, nemam nista protiv stranaca ali da su bas kvalitetni, pa i neka su samo dvojica ali da su ipak prava pojacanja.
11 igraca su stranci 5 su visocaci a ovo Sarajevska Bosna kako da vole ovaj klub
kuci zijanite 11 razlike :D bali.je jeste vi prava kanta za nabijanje! Sikter u Tursku svi
Volimo kad dolazite i se,ruc,kate na ovom sajtu jer nemate svoje i kao hocete da nas isprovocirate.To je dokaz koliko ste ljubomorni na \"ovih 24%\" ali znas kako se kaze-ljubomorne duse mogu da nam ga p,u,s,e pa zato bujrum ima za sve vas od nas
Limuva ti ga 24 puta terma u zicagu
Dok 90% kluba cine Hrvati i Srbi nema tu naprijed
jaooo mislio sam da je bosna i malo bolja..al nist
Dobro je, samo jedanaest razlike. Mi sa 24 posto navikli smo biti kanta za nabijanje.
prvo nisu ulaznice bile bsplatne nego 2,5 i 10 km bio na utakmici do 10 min prije kraja zato ne lupetaj gluposti.A na terenu sramota od trenera pa nadalje.nemoze boje kluba braniti neki tamo igrace uopste nezainteresovani za taj klub fujjjjjjjjjjjjjjjjjj.Sad sam otisao i nikad vise dok ne dodju normalni momci i trener koji posteno rade svoj posao a ovo veceras za svaku osudu
Jel mi moze neko javiti jel slomio nogu ovaj mali na predposljednjoj slici?? puno mi se dernja i grimase pravi!