Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje da se ugase kao kolektiv nego sto ovo dozvoljavaju, sramota
samo u Sarajevu sportske ekipe mogu da se od vrhunca srozaju do dna u kratkom vremenu, prvo KK Bosna sad i RK Bosna, velika sramota za grad !!
presla bosna u rk vogosca sloga ih jedva uzela iz sedmerca poslije zvuka sirene
Cestitke Borcu na pobjedi. Sto se tice RK Bosna, ovo je sramota na sta su doveli klub. Isto kao i sa KK Bosna. Kao da je nekome u interesu da ovo sportsko drustvo do kraja unisti. hoopsuniverse.net
M:tel-BH Telecom : 36-14 Jel\' to sad znači da je bolji M:tel od BH Telecoma, da mijenjam mrežu?
Ma ne brinem ja za njih. Sad ce oni doc\' do Visokog i pokupit\' njihove igrace i eto ih opet na vrhu. Ne bi im to bio ni prvi ni posljednji put. Stoka sarajevska.
os da ti stap za bubanj uguram u pakas
Najboli rukometni klub u Jugoslaviji je vazda bio Borac.
Šta ces kad iekipu cine djeca od 17 i 20 godina ccc... Cestitke Borcu
Svaka cast za Borac
To su vam sarajevski talenti Alibegovic,Zulfkic,Terza koji nemogu gledat nikog sa strane ko dodze u bosnu eto pokazali ste se dobro svaka vam cast,sarajevski seljaci.Skupite momke iz malih gradova koji znaju igrat rukomet a ne ove sarajajevke izbjeglice sto su doseli sa protjerani mjesta u sarajevo i tatine i mamine maze.
ovo boli
eto,tako to biva kad se previše sniva,a stvarno se malo zna...
ja bruke fujjj bolje da se ugase nego da brukaju ime slavnog kluba koji je prosele sezone ravnopravno igrao u ligi prvaka
@inzinjer: kakva ba \"ozbiljna\" ekipa?? Borac je KARINA od ekipe, zato je i tako zalosno sto je Bosna izgubila od njih.
Borac je nazalost jedina ozbiljna ekipa u BiH.......steta sto su Bosna i dijelom izvidjac pali.
Au al nas unakazise.