Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno momci 🇧🇦
Hrvatska do finala 🇭🇷🏆
sretno BiH i sretno Kaubojima. Ako Bog da da se nađu u finalima ;)
Nije loša grupa za prolazak dalje!
Protiv Švedske i Nizozemske čije rukomet u uzlaznoj putanji nemaju šta tražiti, protiv Gruzije se da igrati i tu su favoriti.
Sve jake grupe, ali možemo mi to.
13200 mjesta u dvorani a od toga 15,000 Bosanaca! Idemoooo
Nismo mogli bolju grupu dobiti, mislim da Gruziju sigurno dobivamo, Nizozemska je bila dobra na proslom prvenstvu imaju jednog srednjaka nije los ali mislim kao tim da smo bolji od Nizozemske, ovu grupu jesnostavno moramo proci ko zna kada ce mo bolju grupu dobiti u buducnosti. Nizozemska je dobila Hrvate u kvalifikacijama tako da s njima cemo voditi bitku za 2 mjesto.
Bosna i Hercegovina i Gruzija 🤣🤣🤣🤣
Nedavno Holandija tukla Hrvatsku. Nije to ona Holandija kao za vrijeme kada su za Bosnu igrali Edhem Sirćo i Mića Mijaćinović u dresovima sa ljiljanima.
Odvratni dressovi
Znam da su ih dobili ali brate nisu rukometna sila ovo jednostavno moramo proci. Mislim da smo bolji od Nizozemske samo na terenu to da pokazemo i da sudije ne uprskaju kao protiv Tunisa.
Najlaksa grupa Holandija i Gruzija, i krizamo se sa Norveška imamo dobro iskustvo, Slovenija jaci smo, Danska je u opadanju i Portugal koji je znatno slabiji od svih.......idemo Bosno po zlato akoBogda 🇧🇦⚜️🏆
De suti bo,Steins,Smits,Baijens su jaci od cijele nase ekipe.
🤾‍♂️🤾‍♂️🤾‍♂️🤾‍♂️🤾‍♂️🤾‍♂️⚜⚜⚜⚜⚜⚜💪
ovdje je neki ljubitelj kockastih administrator, sta god da odgovoris ovim provokatorima, on obrise komentar
Ne diraj u trojku i kroaciu samo.
Pojedini ovdje kontaju da Holandija nije dobra u rukometu...
sretno momci
Realno Švedska i Nizozemska bolje od BiH. Tu se zavrsava put za turiste iz BiH.
Halo sta se predajes unaprijed vidjeces da ce se i Svedi namuciti protiv nas vjeruj mi.
Idemo Gruziju i Holdane razvaliti a Svedane slag na tortu.🇧🇦
Najbolja moguca grupa za borbu za drugo mjesto. Sretno momcima!
Samo da nas ne ubije onaj nas baksuzluk i nemoć kad se lomi utakmica. Možemo biti drugi, samo da poginu od prve do zadnje minute.