Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolji je pobjedio,jasno da je Hrvatska sila u rukometu.
nista.....bilo mi je drago vidjeti bih na prvenstvu. nekako bili ste dobri i faflilo je malo vise iskustva da budete i bolji.navijao sam za vas 3tekme a pogotovo protiv tunisa jer sam htio da idete dalje ali malo je falilo....cestitke i nadam se da je ovo samo pocetak jedne dobre reprezentacije koja ce vec na sljedecem natjecanju biti puno bolja mada ste bili dobri i ovdje....sve naj naj i pozzz iz zg-a
Nitko ne spominje hrvatske navijace i njihovo predstavljanje svoje domovine Hrvatske sa svojim urlanjem nacistickog pozdrava: Za dom! Spremni!
Ako se budu ovako zalagali kao sto su se zalagali u proslim utakmicama ima za vas prelijepe budućnosti u rukometu i jos samo da ispravite te tehničke greške bili bi odlična reprezentacija. Svaka cast momci.
Samim dolaskom u Katar i plasmanom na Svjetsko prvenstvo Vi ste postigli historijski uspjeh.Ne zamjeramo vam ni na cemu,odigrali ste u skladu svojih mogucnosti i da nije bilo sudijskih kradja rezultat bi bio bolji.Ponosimo se Vama i ocekujemo jos puno lijepih trenutaka da nam priredite.SRETNO ZLATNI MOMCI.
Svaka čast Zmajevima ponos su nacije,nama jednostavno nije išlo a komšijama želim zlato da osvoje...Bosanci su uz vas
To su pravi Bosanci i Hercegovci koji brane boje svoje zemlje BIH sa srcem i dušom su igrali za svoju zemlju, samo naprijed nedajte da vam prebrojavaju krvna zrnca.
Uvijek kad igra Hrvatska, bilo nogomet, rukomet.. stoji natpis Zenica na hrvatskoj zastavi..alleee allle naššiii
evo ja sam osobno navija za BiH, dok nisam vidio na tribinama zastavu s ljiljanima. dok god tako bude nece bit ljubavi prema ovoj nazovi drzavi
Volim Bosnu ali mi baš milo da je Lijepa Naša dobila
Ponosni na Vas, kada vidimo kakav smo narod, koju patnju prolazimo i kako tesko dogovore pravimo a lako krsimo vi ste za mene u ovom trenutku jedino svjetlo i primjer da se moze...Bosna se voli i kad gubi i kad vodi!!
Neka ste vi tamo bili imaju jače zemlje koje su ostale kod kuće, za prvi put dobro idemo dalje dosta je kukanja i jada. HAJMO BOSNO ipak je to sport najvažnija sporedna stvar na svijetu.
Markovic je smjesan trener, ničemu ih nije naučio. U napadu su potpuno bezidejni, kontra ne postoji, odbrana smjesna!
Mogli smo bolje, malo su nas sudije oštetile, malo smo u nekim utakmicama bili više opušteni i nismo pazili pa smo izgubili, neki su protivnici puno jači, nekad nismo imali ni sreće ali šta je tu je. Ovo je naš pri nastup na SP, mlada smo ekipa svi će ti momci još godinama igrati, i na kraju dobili smo nekoliko novih igrača koji će nositi ovu reprezentaciju u budućnosti pa Bože moj biće bolje. Hrvatskoj želim sreću u nastavku takmičenja
👍
ovoj ekipi nedostaje brzine i sto je najvaznije samopouzdanja. malo ih jos uigrati i biti ce boljih rezultata. samo naprijed susjedi nije lako kad vam mi i Srbija pokupimo sve najbolje igrace ali ide vama dobro i oni koji ostanu bore se kao lavovi. bice ova repka jos i bolja
Bravo Ljiljani,Hrvatskoj puno srece
Hrvatska je odmarala one dobre igrace...a igrac utakmice bio Hercegovac
je li srbija prosla u 2. krug ?