Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo kao neki uspjeh ?
vala bas ccc
Prije godinu dana šalili se s njemcima u Zetri (33:24), a vidi sad...
Tek prvi bod pa moze te li makar jednom pobijedit
majko mila ... doslo je do toga da se slavi bod protiv jedne austrije koja je u neku ruku autsajder u vecini sportova realno sagledano ... jedino su me uspjeli oborit na kladionici za 400 km ... al eto ....
rukomet i košarka su u velikoj krizi u bosni. ovaj rezultat je u stvari očajan ako se pogleda historija rukometa u bosni. austrija je autsajder u rukometu i njih rukomet zanima koliko i šveđane distribucija pitke vode u hadžićima.
i nije ni austrijski rukomet bas za odbaciti
u košarci bosna je bila prvak evrope, a reprezentacija je par godina nakon rata redovito bila plasirana na ep. dakle plasman i nije neki veliki uspjeh, ali se slažem s tobom da nam je sad reprezentacija nešto jača u odnosu na prethodni period. rukomet je blamaža.
Ovako bi bilo i da je bila znacajna utakmica u kojoj mi nam bod malo bio.
Sportisti su najbolji dokaz da se i država može organizovati da funkcioniše savršeno. Samo treba otjerati nestručne i postaviti sposobne, željne rada i dokazivanja. Rezultat ne može izostati. Otkad je u Savez uvedena "prinudna uprava" od sve samih stručnjaka i patriota, fudbalska reprezentacija došla je na svoje mjesto. Isto bi bilo i sa Parlamentom, kad bismo se riješili nesposobnih i zlonamjernih kojima je mahanje nacionalističkim zastavama i parolama (izmišljanje neprijatelja i "strah od beba") najveća sposobnost.
Lik5 - NE JEDI!
Samo ljude poobarali na kladionici. Niš' više.
Jedino nam spotratši prirede osjećaj zadovoljstva onaj osjećaj kad se osjećam ponosan što sam bosanac i hercegovac
Trebali ste ih pobijediti, ali ako ćemo pošteno govoriti, Austrija i BiH imaju jako slične ekipe, želio to neko da prizna ili ne !!! Nije ni BiH nekakva velesila, ali hajd', svako svoga konja hvali.
Sramota,nisam ni pratio,ne znam gdje su oni igrači od prethodnih kvalifikacija,sad jednu austriju ne mozemo dobiti,ona vremena kad smo igrali baraz za velika takmicenja ce izgleda biti najvise sto smo postigli,lopovluk protjera sve sto vrijedi u rukometu,i kazu nesto harmandicu,aj da je jedan igrac neposlusan pa ga otjeras ali nije citava generacija kriva za neke stvari,unistili ste dobar rukomet kojeg smo imali,ali navikli smo na to,sistemtaski ruse sve,samo nastavite,ja gledat rukomet i bh reprezentaciju necu dok je ovaj selektor i ovaj savez!
Markovicu odlazi i goni se u tri pm
Ovo je sramota na sto nam je spao rukomet,ali eto radi ovih mladih ljudi koji su igrali dobro je,valjda ce bit bolje u narednim godina,ako se u savezu rijese stvari kao i u nogometu,a do tada cemo slaviti osvojen bod protiv "velesile" u rukometu Austrije kod kuce.