Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veliki pozdravi iz Hercegovine,s ponosom se gledate dečki!
Sace te napasti ovi zeleni nacionalisti zbog toga sto vise od pola reprezentacije cine hercegovci. Pozalit ce se da zelite da se odvojite kao reprezentacija hercegovine !
@h8ter: Koliko u tebi ima zlobe i frustracija. Bas si hejter, bijedo.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
bravo momci ostavili ste srce na terenu
ovo su nasi momci poklonili utakmicu inace nasi momci bi ih pobijedili bolje sto su izgubili nego da su pobijedili , sve politika radi znase je zasto je bosna izgubila
SIPTARI SMRDE
SIPTARI SMRDE KO MACJE GHOVNO
A stvarno sam odusevljen igraju momci maximalno i u svakom slucaju ginu na terenu momak koji je bio najbolji u prve dvije tekme je zakazo sinoc Peric al nema veze previse tehnickih gresaka bar 12 sto sam ja zapazio idemo dalje pobjediti ove dvije ostati na 2 poziciji a onda samo hrabro bice to dobro imaju srce podrska napokon kakvu zasluzuju ovi momci ...mozda je ovako trebalo da bude da se malo vise skoncentrisu u sljedecim tekmama al nema zamjerke ,,,sretno Bosno i Hercegovino
na zalost sa onoliko gresaka u napadu i pogresno dodavanih lopti nije se nista drugo moglo ni ocekivati.
Moglo ih se dobit, ali ....puno smo "jeftino" grijesili u napadu,....Ove gromade mozes dobit samo ako perfektno odigras. Onako, nakon svakog primljenog gola u polu kontru, kako smo ih stigli na 13:13. Al' fakat ovi momci ulivaju nadu da mogu jos bolje.
Ujutro lagano 2 h na treningu osnovno dodavanje jedan drugome !!!
Svaka čast momcima ali i navijacima.Dokazali su kako se voli BIH.Sretno u nastavku.
Svaka cast na zalaganju,samo da su jos preokrenuli kao protiv madjara,al popravit ce sutra prosjek,navijaci su pokidali svaki cast i njima.
Malinovića i Ereša, ako Bog da, očekuju velike karijere. O Serdareviću da ne govorim.
Ovako se igra, pokusat biti bolji od protivnika svima snagama. Malo je nas golman popustio trebalo ga je ranije mijenjati ali svaka cast momcima.
Nema veze, drugo mjesto sigurno pa onda na Brazil ili Egipat :D
Nema veze igraj Bosno!
Ono što bih posebno naglasio ovom prigodom, je činjenica da sam na utakmici u Zetri protiv Mađarske vidio navijače iz Jajca, iz Zapadne Hercegovine i Republike Srpske. Među njima su ljudi koji su po prvi put na nekoj utakmici uživo bodrili reprezentaciju BiH, kao i ja osobno. Volio bih da sam vidio da ti navijači donesu barjak Herceg Bosne, kao i zastavu Republike Srpske kao što bi ih donijeli da se igra u Širokom ili Banja Luci. Kada se vidi zajedništvo tih dječaka na terenu kako se bore protiv reprezentacija koje imaju daleko bolje uvjete treniranja i svega ostalog, čovjek se mora zapitati što je to sa nama starim prdonjama koji gledamo kako država tone dok se svi bave navažnim stvarima. Treba podržati ove mladiće, kao i sve ostale reprezentacije, jer su oni očiti dokaz da se ipak Srbi, Bošnjaci i (mi) Hrvati možemo držati zajedno kada dijelimo zajednički interes. U ovom slučaju, to je pobjede tima u kojem igra moj susjed, tvoj rođak ili njegov prijatelj.
nabi si barjak herceg bosne i republike srpske u guzicu. možeš i ovu trokutastu plavo žutu. jedina prava zastava bosne su ljiljani, sve ostalo je taraba.
http://www.youtube.com/watch?v=pc1c57Fl6E4 jedna i jedina .
nema veze drugu pjedimo