Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno našim💪 a sto se Vlade tiče ,vlada sve obecava,obecanje ludom radovanje. Ipak SRETNO
Želim samo zahvaliti selektoru i ovim sjajnim igračima na dosad urađenom. Realno, ne treba ništa očekivati i šta god urade, oni su za mene kraljevi. Boriti se i to je to. A građani ove zemlje treba da se zamisle zašto ova naša najuspješnija reprezentacija nema novac za pripreme. Iščuđavamo se, a kad dođe listić u ruke da se glasa, onda ću "za svoje". Dokle god bude tako, neće ni biti para za pripreme.
sta ce im pare, pare kvare ljude.
Neka nek malo omrsaju,a i zesce se boris za marku kad si kokuz.
Država a ne entiteti da plaćaju održavanja higijene obraza.Drugo mediji koji rabe ove događaje,zatim Savez kroz reklamne ugovore.Nečije školovanje i turizam da drugi bez interesa plaća je iluzorno očekivati.Sport je ekonomska kategorija i sve je interesno i ništa slučajno.
Noooroooood znooooo!
Gdje je sad Komšić da čestita... Jagme se kad netko uspije sa svojih leđa da čestitaju, gdje su sad...????
jedan od nasi glavonja da pocasti imali bi najbolje uslove hotele itd...al eto za sport se nema
kako ne "nafataju" kakve sponzore, pa idu na evropsko, ono, nije mala stvar
100 000 kao nagrada igracima sto su se plasirali, a potrosice to na pripreme (ako dobiju uopce)
SDA napravila ruglo od drzave. svi nam se smiju
ovo je tesko citati!