Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
manje vishe sudije ....al kako god irfan je napravio veliki progres kod sarajevske bosne svaka cast ipak bosna nema dovoljno jakih pripremnih utakmica niti nijednu jaku utakmicu u premijer ligi
joj kil je kil pa kad protiv siudad reala igraju,sudija ih zakida,a i veceras je toga i previshe bilo,zaista se ne treba u porazima vadit na sudjenje,ali veceras je sudija ocigledno sudio u korist poljskog kluba,pa na doborcu je napravljeno x prekrsaja za iskljucenje,ali je doticni igrac,koji je pravio prekrsaje,imao dva iskljucenja do tad,da bi ga fazon u 59. minuti iskljucio,ono crveni,na medjicu su pravljeni prekrsaji,prekidani su nam cisti brzi centri i slicno,Bosna je sampion-kad se sagleda sve ono sto oni imaju,odnosno veliko NISTA koje imaju u odnosu na evropske klubove,volim te Bosno moja:)))
Ado...podudlaš mi moj veliki nabrijani dlakavi k..ur...ac
Stalni problem,raspadnu se kad je najbitnije. Al rukomet je fakat sport u kojem sudije previse uticu na rezultat. Totano neujednacen kriterij,iako se Bosna nosila s do kraja i bila je spremna na takvo sudjenje,morala je izdrzati do kraja.
Nermine j.e.b.e.m. ti ja mater pitarsku usta!
Fakat su igrali odlično do četiri minute pred kraja i onda katastrofa. smajlagiću moraš ekipu psihički pripremiti