Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U prvi mah pomislih da su pripadnici JKP RAD-a na slici! :D :D
Šta je sa onim sinom od generala Delića Adnanom, jesu li mu našli mjesto da opet hajruje, makli ga Hrvati kad su vidjeli kakva se lova vrti u sektoru Osiguranja, da je ostao još dvije godine, onoj svojoj oštrokonđi bi kupio vilu na moru, ovako se morala zadovoljiti stanom, ali ko u Balaševoj pjesmi PANONSKI MORNAR.
Skijanje se brzo uci nisi lud da sijedis kuci........
Samo se kod nas fizicka sprema radi u gradu,a sa loptom na planini !!!
Jel jos igraju Edhem Sirco i Samir Djudjo? Hahaha 😂😂😂
A Djudji flasteri na usima hahaha
@Bohumil E koliko pratis rukomet pokazujes svoje neznanje kro ovu recenicu jer Sirco trener i kako kazes ekonom je bio lijevi Bek i u klubu i u reprezentacji,a taj golman sto ga spominjes je mladi decko od 20 tak godina koji je branio u celiku i sada brani u konjuhu..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)