Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve igrati van Sarajeva. Nema ovaj grad navijace, koje zasluzuju nogometasi, rukometasi, kosarkasi itd. Samo da je drogirati i udarati se za najnerelevantniji derbi svijeta i opet se vratit u svoj sumorni sivi zivot.
@Kumar Glupane, iz Sarajeva sam i zivim u Sarajevu. Kritikujem radi objektivnosti i zelje za bolim sadrzajem.
@Kumar "ne idemo na utakmice od 2006te" jos ponosno naglasavas
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svaka cast ovim momcima,a i raji koja je znala nagraditi trud i rad. Nekidan,prije tekme u Svicarskoj,sve komentari tipa Donji smo,zgazice nas Svicarska,gubimo garant,itd. Ali,uz trenera momci odigrase srcem i pobijedise. Eh to se zove igra,to je kolektivna igra. I da izgube sad,i da ne prodju baraz,treba im cestitati i pozdraviti njihov rad.U zemlji gdje nista ne stima izgraditi ovakav tim je podvig!!!!
idemo luzeri
Odmah pljuvanje po glavnom gradu, kad se rasprodaju ulaznice u Sarajevu kazu pozorisna atmosfera, a kad pogledas snimak sa utakmice sve gori, u dvorani 30 stepeni... U posljednje 3 godine je svaka reprezentacija ispostovana u Sarajevu.
Ne treba da se brinemo za selektorsku budućnost...mislim da smo sinoć dobili ga
ima da bude pakleno , samo još da i pobijedimo !!
Imam karte i u subotu idem u Mejdan trošiti grlo...
Ne znam ko vise ima volje navijati za ovu nazovi drzavu. Jedino mozda dijaspora.
Ti sebe zovi kako hožeš, ali Bosna je bila i ostat će Bosna i ja je volim kakva god da bila. Ti slobodno idi navijaj za Srbiju, Hrvatsku, Tursku, Zanzibar...
@ahiley Nece opstati, nego nestati. 2002. godine je bilo 123 hiljade vise ucenika u osnovnom i srednjem obrazovanju nego prosle godine. Trend odlaska je sve veci, a natalitet zbog africkog standarda sve manji. Tako, navijaj ti jos 20-ak godina, poslije neces imati za koga.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sretno do pobjede.
iako sam misljenja da je zenicka arena idealna za rukomet i kosarku...ne sumnjam da ce medjan "goriti"
Sve najbolje, momci!
jesmo li mi ikada dobili nekog u ovoj tuzli?
jok eto u sarajevu, pojebali ste i pokrali i ono malo od olimpijade sto je ostalo
ima da izgubimo bar 5 razlike u tuzli...