Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo Radje jos jednog dostojnog kadra Dodika. Bili zdravo pa vidjeli.
Samo si zaboravio dodati SAMO JE JEDNA JEDINA NA SVIJETU,GENOCIDNA> Evo uskoro jos jedna presuda sedmorici genocidnih junaka.
@vlah, pa zasto onda BiH ne igra svoje utakmice u Doboju? Mislim kada je svi tako vole. Pusti pricu i svakome svoje, moramo zivjeti jedni pored drugih ali nikako zajedno. Samo je jedna jedina, Republika Srpska!
sjasi murta da uzjase kurta... ovaj Radja je vec bio selektor, otprilike uspjesan koliko i Halid
Halid je \"stručnjak\" koji nas je odveo do zadnjeg mjesta na Mediteranskim igrama (iza Albanije). Ili unazadio Bosnu Visoko za 10 godina. Da ga Bosna S. nije dovela za trenera, ostao bi vječni trenerski anonimus.
Sramota,covjek koji je bio u komisiji izjavljuje da izvjestaj Halida Demirovica nije dovoljno analitican,ili nepotpun,da bi na kraju taj isti koji upucuje na nedostatak bio izabran,od strane \"komisije\" koju su sacinjaval \"strucnjaci\" ...ovdje mi nesto smrdi,...halid is the best:))))
Dođi malo u Doboj odakle je Rađa, da se naučiš kako se živi skupa... Douše, dođu nam takvi kao ti sa ozrena u grad i vrijeđali bi, ali smo ih spustili na zemlju, pa se danas većinom dijelimo samo na Dobojlije i Nedobojlije....A Nedobojlije dijelimo na fine, koji su se uklopili i sirovine kojima se i ne trudimo da sakrijemo da ih ne želimo....Doduše, čim zinu, zna se da su seljoberi. A ti si ili seljober ili iz neke duboke mahale, gdje civilazacija još nije došla. Dakle, bravo Rađa!
¸1234567890\'+ QWERTZUIOPŠĐ ASDFGHJKLČĆŽ < YXCVBNM,.-
pa djecete vlaha za selektora
tugo moja prolaze nam dani...žalosno
Vojo Rađa vodi rukometaše k\'o Ćiro na SP. Halid, pa-pa u Želju!!!