Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbijanci a ne Srbi. u Srbiji zive i Madjari, Bosnjaci, Rusini, Romi, Albanci, Vlasi...
To samo u vašim ispranim glavama postoje tzv. Srbijanci, a ne Srbi. Zovi ostale nacije iz Srbije kako hoćeš, ali Srbe zovi kako se zovu i nikako drugačije. Ne postoji koliko znam Hrvatijanci, Englezijanci, Amerikajanci i sl, već Hrvati, Englezi, Amerikanci. Te komunjarske floskule prodavajte drugima!
Hvala bogu pa ffarani nisu u nasoj grupi.........
Hvala bogu pa ffarani nisu u nasoj grupi.........
zar neko gleda taj glupi rukometnni ragbi ljudi dzinova.
Kad bi za BiH bilo kakvo takmičenje za političare recimo EP za laganje varanje i korupciju naši bi odnijeli prvo mjesto to nam je najbolja državna disciplina.
Kauboji su proslost, ovo je nova generacija! 😎
Hrvati uzimaju medalju, niti navijam za njih niti sam protiv njih ali igraju nerealno i srcano tako da ih covjek mora simpatizirati.
Kao da navijas za BiH, jer je 6 igraca iz BiH u Hrvatskoj reprezentaciji... Ne bi imali repke da im nije Bosanaca i Hercegovaca
LoL, pa naravno kad nemate svoje historije kradete nasu pa tako mislite..... Hercegovci vladaju u Zagrebu, pravi Hrvati se iselili u Irsku, pa ce mozda i Irska biti hrvatsko srce ponosno. LOL
Navijam za Hrvate, srbe neću gledat.
gledati